Фінал Кубка України «Динамо» - «Зоря»: бомбардирські розклади

Фінал Кубка України «Динамо» - «Зоря»: бомбардирські розклади

Причому київський клуб проведе цю зустріч на правах господарів. Поєдинок пройде в Тернополі на міському стадіоні ім. Романа Шухевича та розпочнеться о 19:00.

Офіційний сайт «Динамо» пропонує розклад щодо найкращих бомбардирів обох команд в очних поєдинках серед чинних футболістів у складах «Динамо» та «Зорі».

«ДИНАМО»

Серед чинних динамівців найкращими снайперами в матчах із «Зорею» є Віктор Циганков та Беньямін Вербич, в активі яких по сім забитих м’ячів у матчах із луганцями. 23-річний Циганков шість із них забив у чемпіонаті України (зокрема один - з пенальті), а також ще один гол - у національному Кубку.

Словенський же вінгер, який виступає за нашу команду з 2018 року, востаннє відзначався у воротах команди з Луганська в поєдинку першого кола нинішнього чемпіонату.

Три голи у ворота луганської команди забили Віталій Буяльський, Артем Бєсєдін та Сергій Сидорчук. По два голи «Зорі» забивали Карлос де Пена та Микола Шапаренко. Також серед нинішніх футболістів «Динамо» у ворота «Зорі» поцілювали Микита Бурда та Томаш Кендзьора (у кожного – по одному забитому м'ячу).

«ЗОРЯ»

У складі «Зорі» найрезультативнішим у протистояннях із «Динамо» є півзахисник Артем Громов. У його активі три забитих м’ячі, до того ж він забивав ще двічі у ворота «біло-синіх» у статусі гравця полтавської «Ворскли».

Два результативних удари на рахунку Дмитра Хомченовського, ще по голу – у Владлена Юрченка (з пенальті) та Йоеля Абу Ханни (у Кубку України).

Один раз відзначився забитим м'ячем за «Зорю» в поєдинку з киянами і нинішній футболіст нашої команди Олександр Караваєв, який виступав у складі луганців у 2014-2016 рр.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер