Фінішна пряма першого етапу зимових зборів «Динамо» U19

Фінішна пряма першого етапу зимових зборів «Динамо» U19

Київський етап міжсезонних зборів юнацької команди «Динамо» підходить до свого завершення. Вже за два дні, 21 січня, підопічні Ігоря Костюка вирушать до Туреччини, де продовжать підготовку до поєдинку раунду плей-оф Юнацької ліги УЄФА проти іспанського «Депортіво».

Попередньо заклавши функціональний фундамент у тренажерному залі, футболісти перейшли до бігової роботи та роботи з м’ячами, яку, з огляду на морозну та сніжну погоду в Києві, виконують на сучасному штучному полі критого манежу клубної бази.

«На період відпустки хлопці отримали план роботи, яку вони виконували самостійно. За підсумками проведеного тестування є розуміння, що цей план вони виконали добре, що не може не радувати. Крім того, сьогодні ми отримали результати медичного обстеження – особливих проблем зі здоров’ям також ні в кого немає», - розповів Ігор Костюк.

«Ми взаємодіяли з тренером із фітнесу, який розробив програму, спрямовану на укріплення м’язів, що не задіяні під час бігових занять і роботи в тренажерному залі. Для футболістів це особливо важливо після виходу з відпустки, коли з відновленням тренувань починають турбувати привідні та пахові м’язи», - пояснив старший тренер.

Наразі вся тренувальна робота команди спрямована на функціональну підготовку. Вправи з м’ячами проводяться без ігрових серій – контрольні матчі та цілеспрямована тактична підготовка до «Депортіво» очікують на динамівських юніорів на другому етапі зборів.

В обоймі «Динамо» U19 займаються та вирушать на турецький збір чотири представники динамівської академії – захисник Назар Балаба, півзахисники Максим Василець і Юрій Михайлів, нападник Дмитро Кремчанін.

У Туреччині «Динамо» U19 збирається провести 4-5 спарингів, серед суперників в яких – одна з місцевих команд і молодіжна збірна Ірану. Контрольні ігри заплановані на 22, 26, 29 січня та 2 лютого.

«Можливо, проведемо додатковий матч 3 лютого, - додав Ігор Костюк. - У нашій обоймі багато гравців, тому хочемо, щоб усі виконавці отримали ігрове навантаження. До того ж, у нас є деякі проблемні позиції, щодо яких потрібно визначитися.

Основна проблема – те, що наша команда перебуває не в ігровому циклі. Однак ми намагаємося компенсувати це тренувальним процесом і контрольними іграми. Усі розуміють відповідальність, яка на нас лежить. Ставитимемося до товариських матчів із усією серйозністю, адже лише через них зможемо підготуватися до «Депортіво».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер