Футболісти та тренери «Динамо» відвідали мерію Брюсселя

Футболісти та тренери «Динамо» відвідали мерію Брюсселя

Напередодні заключного товариського матчу з бельгійським «Антверпеном» перед стартом у 2-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів наша команда отримала запрошення відвідати мерію Брюсселя. У четвер динамівці на чолі з головним тренером Мірчею Луческу приїхали на гостину до мера столиці Бельгії Філіппа Клозе, з яким у середу в рамках прес-конференції вже зустрічалися асистент головного тренера Олег Гусєв та менеджер з міжнародних питань ФК «Динамо» Анатолій Волк.

Як і вчора, Філіп Клозе, який, нагадаємо, сам є футбольним уболівальником, спочатку зустрів динамівську делегацію у своєму кабінеті, а потім запросив на відомий балкон. Зауважив, що йому приємно приймати таких дорогих та почесних гостей. Особливу увагу приділив Мірчі Луческу, якого дуже поважає і вважає одним із найкращих тренерів світу. Мріє, щоб Луческу із «Динамо» зіграв проти брюссельської команди «Юніон Сент-Жиллуаз» у наступному етапі Ліги чемпіонів. А також мер пообіцяв відвідати матч «Динамо» та «Антверпена» у п'ятницю та вболівати за киян.

Динамівці подарували гостинному голові міста дві футболки. Одну із них підписала вся команда. Філіп Клозе пообіцяв повісити її вдома і підкреслив: «У Бельгії у вас на одного вболівальника побільшало».

Мер також розповів про теплу зустріч із братами Кличками. Цікаво, що кілька місяців тому він приїжджав до Києва із гуманітарною допомогою. Українську мову вивчити не встигнув, але мер Віталій Кличко навчив його двом словам: «Слава Україні!). Також київський мер сказав йому, що «Динамо» – найкращий клуб Європи. На прощання мер Брюсселя запевнив, що й надалі уважно стежитиме за «Динамо» і підтримуватиме нашу команду.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер