Григорій Суркіс привітав Олександра Даміна з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав Олександра Даміна з ювілеєм

Сьогодні виповнюється 70 років відомому футболісту «Динамо» 70-х років Олександру Миколайовичу Даміну.

Олександр Дамін – володар Суперкубку УЄФА 1975 року, чемпіон СРСР 1975 року, срібний призер чемпіонату СРСР (1973) та фіналіст Кубку СРСР (1973). Також у 1975 році потрапив до списку 33-х найкращих гравців чемпіонату СРСР.

З днем народження Олександра Даміна привітав Григорій Суркіс.

Дорогий Олександре Миколайовичу!

У день Вашого ювілею приєднуюся до всіх найщиріших побажань майстрові шкіряного м’яча, чиє ім’я золотом вписане до історії нашого футболу та, зокрема, київського «Динамо».

Вам пощастило виступати в біло-синіх кольорах на зламі епох біографії клубу – коли під керівництвом Валерія Лобановського та Олега Базилевича «Динамо» підкорювало одну за одною турнірні вершини та мільйони вболівальницьких сердець по всьому світу.

У тому неповторному ансамблі універсалів Ви були своїм серед своїх, розділивши з партнерами й наставниками радість гучних перемог, здобувши чемпіонство 1975-го – найуспішнішого динамівського сезону та розписавшись на Суперкубку Європи.

Залишившись у футболі після завершення активної кар’єри, Ви вже в ролі селекціонера продовжували приносити користь рідному колективові – передавали юним динамівцям багатий досвід, ділилися наукою з майбутніми зірочками.

Бажаю Вам, шановний ювіляре, міцного здоров’я, щастя та удачі, достатку та гармонії. Нехай небо над Вами, Вашими рідними та всією Україною якнайскоріше стане чистим і мирним!

Щиро Ваш, Григорій Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер