Григорій Суркіс привітав Олексія Семененка з 65-річчям

Григорій Суркіс привітав Олексія Семененка з 65-річчям

Цього дня 65-річний ювілей відзначає віцепрезидент ФК "Динамо" Київ Олексій Семененко. Ювіляра привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

Вельмишановний Олексію Михайловичу!

Маю велику честь і чудову нагоду привітати Вас із ювілеєм. Пишаюся тим, що мав задоволення стільки років працювати разом із Вами над спільною справою та розділяти найпалкішу любов - любов до футболу та київського "Динамо". Ваша відданість і багаторічне служіння улюбленому клубу заслуговують найглибшої поваги та вдячності.

Високим професіоналізмом і фаховістю, інтелігентністю та талантом, порядністю та надійністю, мудрістю та виваженістю Ви здобули беззаперечний авторитет серед колег і підлеглих - усіх, хто працює поруч із Вами та вчиться у Вас. Вас цінують і поважають як досвідченого керівника, висококласного та самобутнього журналіста, і, що не менш важливо, шляхетну, добру та небайдужу особистість!

Протягом багатьох десятиліть роботи в футболі Ви навчалися у найкращих, черпали від легендарних тренерів і гравців унікальні знання та секрети справи, які потім доносили до вболівальників, ще більше закохуючи їх у Футбол. Щиро дякую Вам за те, що присвятили своє життя популяризації та розвитку спорту №1 в Україні та, зокрема, київського "Динамо", невід'ємною частиною якого Ви стали.

Дорогий Олексію Михайловичу, нехай Футбол і надалі залишається для Вас джерелом натхнення та наповнює відчуттям радості та свята.

Від усього серця зичу Вам і Вашим близьким міцного здоров'я, злагоди та добробуту в родині, наснаги та довголіття! Нехай мир панує не лише у Вашому домі, а й у всій нашій країні!

Із повагою,

Григорій Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер