Ігор Костюк: «Якщо програє Україна, програє Захід»

Ігор Костюк: «Якщо програє Україна, програє Захід»

Старший тренер київського «Динамо» U19 Ігор Костюк після поєдинку 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА проти лісабонського «Спортинга» (1:2) в Бухаресті висловив вдячність румунському «Стяуа» за допомогу в підготовці до матчу та звернувся з закликом до світових лідерів щодо припинення війни в Україні.

- Хочу висловити величезну вдячність президенту «Стяуа», всьому персоналу клубу за те, що  прийняли нас і надали всі умови для тренувань. Завдяки цьому ми провели хорошу підготовку до матчу проти «Спортинга».

Що стосується подальших планів нашої команди, то поки не можу вам нічого сказати. Ми зустрінемося з президентом клубу, будемо це обговорювати та приймати рішення.

Користуючись нагодою, хотів би звернутися до світу. Стала зрозумілою мета російських фашистів і нелюдей – це знищення українців як нації. Це геноцид українського народу. І поки світові лідери вагаються у прийнятті рішень, від яких залежить подальша доля України, ці фашисти продовжують вбивати, катувати, розстрілювати мирних жителів, гвалтувати жінок і дітей у нашій країні. І всі ці звірства підтримуються керівництвом цієї недокраїни – росії.

Для перемоги у війні Україні потрібна зброя. У необмеженій кількості. Припиніть споживати російський газ і нафту. Якщо програє Україна, програє Захід. Хочу, щоб усі почули це.

Слава Україні. Слава українському народу. Все буде Україна! 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер