«Інгулець» - «Динамо» - 1:1. Післяматчева прес-конференція Еміля Караса

«Інгулець» - «Динамо» - 1:1. Післяматчева прес-конференція Еміля Караса

Асистент головного тренера київського «Динамо» Еміль Карас прокоментував матч 4-го туру VBET Ліги, у якому «біло-сині» зіграли внічию з «Інгульцем» - 1:1.

- Зрозуміло, що невдалий матч для нас. Втрата двох очок. Потрібно похвалити суперника, який після трьох поразок був як поранений звір. Ми на це і налаштовували хлопців - що команда приїде та буде чіплятися за кожен м'яч, за кожен епізод. На жаль, у плані реалізації ми вкотре зіграли недобре. У нас було багато кутових, стандартів, але мало ефективності біля чужих воріт.

Команда суперників була небезпечна при контратаках. Одна з цих контратак закінчилася голом у наші ворота. На жаль, це сталося відразу після нашого гола. Ми контролювали гру і, повівши в рахунку, могли б витягнути суперника на себе - тоді можна було б зловити їх на контратаці та забити другий гол. Але рахунок занадто швидко став 1:1 внаслідок нашої помилки.

Надалі ми занадто багато метушилися, поспішали, бігли за голом. Футбол такий, що потрібно забивати, щоб вигравати. У плані реалізації у нас сьогодні все було не дуже добре.

- Команда проводить багато товариських матчів під час сезону. Чи не зіграло це сьогодні злий жарт?

- Ми не проводимо багато товариських ігор, а зіграли всього лише дві. Нам потрібні були ці два спаринги, тим паче, вони були заплановані давно. Більше на наших діях позначилася нестача головного тренера, ніж товариські ігри. Команда з Містером і без нього - це різні речі. Чим більше часу його немає поруч із командою, тим більше це позначається в плані підготовки, у плані настрою.

Тренерський штаб намагався донести до хлопців усі настанови Луческу. Забий ми другий гол або раніше забий перший, усе склалося б інакше. Але після гри про це говорити немає сенсу. Сталося те, що сталося. Потрібно проаналізувати гру, зробити висновки та готуватися до наступного суперника. Через три дні ми граємо з лідером - «Десною». Нас знову чекає складна гра, у якій потрібно боротися за перемогу.

- Як здоров'я Мірчі Луческу та чи зможемо ми побачити його в матчі проти «Десни»?

- Ми дуже сподіваємося, що Містер завтра-післязавтра закінчить курс лікування та повернеться до нас. На жаль, сьогодні ми піднесли йому мало позитивних емоцій. Але у нього величезний досвід і, гадаю, він знає, як проходити через такі етапи.

- Пропущений м'яч - це результат індивідуальної чи командної помилки?

- Претензії можуть бути тільки до команди. Адже на полі знаходиться не один гравець. Ми легко дали увійти в нашу штрафну та пробити по воротах. Футбол - це командна гра і звинувачувати когось одного немає сенсу. Не думаю, що хтось із наших хлопців вийшов на поле, щоб просто поваляти дурня.

У нас намітилася недобра тенденція - після забитого м'яча розслабитися та думати, що гра вже зроблена. Потрібно дотискати суперника та догравати епізоди до кінця. У нас ця проблема бувала і в минулому чемпіонаті.

- Чи не здається вам, що «Інгулець» уже добре вивчив гру «Динамо» в атаці та пристосувався до неї? І до матчу з «Десною» потрібно вигадувати щось нове?

- Усі суперники будуть так грати, так битися. «Інгулець» незаслужено не набрав очок у попередніх матчах. Можливо, за винятком гри із «Зорею», де вони швидко пропустили голи, і луганці вже контролювали хід матчу. «Інгулець» провів ігри з лідерами, тому втратив очки, але при цьому вдало діяв і з «Шахтарем», і з «Десною». Кожна команда буде битися та чіплятися за очки - це нормально. Нам же треба бути більш сконцентрованими в атаці. Адже все грунтується на забитих м'ячах. На жаль, сьогодні цього не вистачало.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер