КМ. «Динамо» - «Буде-Глімт» – 1:1. Звіт про матч

КМ. «Динамо» - «Буде-Глімт» – 1:1. Звіт про матч

У четвер, 27-го січня, «Динамо» провело четвертий, заключний, контрольний поєдинок на зборі в Іспанії. Нагадаємо, у попередніх трьох спарингах кияни впевнено перемогли іспанський «Атлетико Пульпіленьйо» (4:0), «Расинг Уніон» з Люксембургу (4:0) та ще одного представника Іспанії – команду «Реал Мурсія» (3:1). Тепер підопічним Мірчі Луческу протистояла норвезька команда «Буде-Глімт» - чемпіон своєї країни і, мабуть, найсильніший суперник на першому зборі динамівців. Гра вийшла цікавою, напруженою та завершилася унічию 1:1, обидва м’ячі команди забили в першому таймі.

Перший небезпечний момент створили динамівці – Вітіньйо пробивав із району лівого кута штрафного майданчика, але не влучив у дальній кут. Намагався пробити по воротах після розіграшу кутового Сидорчук, а коли атака розвилася другим темпом, її завершив ударом із середньої дистанції Вітіньйо, але в обох випадках спроби наших гравців виявилися несильними, і суперник перехопив м’яч. Не відсиджувалися біля власних воріт і норвежці, але кияни майстерно перекривали усі зони, тож просунутися до воріт Бущана суперникам було непросто. «Буде-Глімту» вдавалися гострі контратаки, але і вони зупинялися на підступах чи у штрафному майданчику українців.

Тим часом, з тренерської лави нашої команди лунали заклики робити навіси до штрафного майданчика та більше бити по воротах. Щойно гравці їх почули, Циганков здорово виконав кутовий, м’яч прилетів точно до Вітіньйо, і бразилець головою переправив його у сітку, вивівши свою команду уперед.

Після цього у середині тайму настало певне затишшя без небезпечних моментів біля воріт обох команд. Та ось норвежці заробили кутовий удар, після подачі від кутової позначки Циганкову не вдалося вибити м’яч головою, він потрапив до Боніфаце, і той менше ніж з метра підправив його у сітку, зрівнявши рахунок. До свистка на перерву «Буде-Глімт» ще одного разу дуже небезпечно виконав стандартне положення – цього разу Бущан кулаками вибив м’яч.

У другому таймі норвежці також створювали небезпеку біля воріт динамівців після стандартних положень. У результаті чергового кутового навіть послідував удар по воротах, але м’яч пролетів повз стійку. Ще одного разу м’яч забрав до рук Нещерет після удару Хагена по центру. Серед неприємних моментів відзначимо пошкодження Нещерета, який після зіткнення із суперником не зміг продовжити гру, і місце у воротах знову зайняв Бущан. Саме він врятував киян від другого пропущеного м’яча після ще одного кутового, витягнувши м’яча з-під поперечини. Українці відповіли не менш небезпечно – м’яч після удару Сидорчука прийняла на себе стійка!

Також відзначимо момент Бражка після кутового у виконанні Циганкова, але удар у нашого півзахисника не вийшов. А ще спробу де Пени теж після навісу з кутового – його удар вийшов несильним, тож у підсумку – нічия 1:1.

Після матчу динамівці повернуться до Києва, де проведуть кілька днів, а потім вирушать на другий навчально-тренувальний збір до Туреччини.

Контрольний матч

27.01.2022. Футбольний центр La Finca

«Динамо» (Київ) – «Буде-Глімт» – 1:1 (1:1)

«Динамо» (1-й тайм): Бущан, Кендзьора, Сирота, Боль, Вівчаренко, Сидорчук (к), Шапаренко, Буяльський, Вербич, Циганков, Вітіньйо.

«Динамо» (2-й тайм): Нещерет (Бущан, 58), Кендзьора, Тимчик, Бурда, Вівчаренко, Сидорчук (Бражко, 71), Шапаренко (Шепелєв, 77), Буяльський, де Пена, Циганков (Антюх, 81), Гармаш.

«Буде-Глімт» (стартовий склад): Смітс - Сампстед, Мое, Хойбратен, Вембангомо, Конрадсен, Хаген, Салтнес, Сольбаккен, Боніфаце, Пеллегріно.

Голи: Вітіньйо (20) – Боніфаце (38).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер