Кубок України. 1/8 фіналу. «Минай» - «Динамо» - 1:3. Звіт про матч (+ФОТО, ВІДЕО)

Кубок України. 1/8 фіналу. «Минай» - «Динамо» - 1:3. Звіт про матч (+ФОТО, ВІДЕО)

Для «Миная» матч із «Динамо» - справжнє свято як для вболівальників, так і для всього міста загалом. Тривала підготовка, нові трибуни і оркестр - найкращі показники як статусу суперника, так і матчу, його значення.

Господарям відразу потрібно віддати належне. Необтяжені турнірними цілями і відповідальністю за результат, «Минай» спокійно грав у свій футбол. Команда не відсиджувалася в обороні й успішно створювала контратаки.

Водночас у складі «Динамо» вийшли гравці, які більше за інших потребують ігрової практики. Зокрема, з перших хвилин відіграв і Буено, і Андрієвський, і Смирний. Відповідно, якщо фізичний стан цих виконавців був хорошим, то про зіграність говорити складніше, адже в іграх подібні поєднання гравців поки практично не використовувалися.

Особливо небезпечних моментів у першому таймі не виникало. Кияни намагалися грати «на майстерності», володіючи територіальною перевагою і накатами створюючи небезпеку біля воріт «Миная». Господарі, як казалося раніше, грали від суперника і здебільшого на контратаках. Так, один із подібних контрвипадів увінчався пасом Смокоровського на Гегедоша і той зі свого боку точно пробив повз Бущана.

Як не старалися «біло-сині», до перерви виправити цифри на табло у підопічних Олександра Хацкевича не вийшло.

У перерві наставник киян провів дві заміни - замість Буено вийшов Гармаш, а Дуелунда змінив Буяльський. Можна припустити, що в роздягальні також відбулася розмова з гравцями «Динамо», що моментально позначилося на результаті.

До 54-й хвилині Шапаренко вже оформив дубль, спершу зрівнявши рахунок, а потім він вивів «Динамо» вперед. Ще за пару обертів секундної стрілки передачею Піварича з флангу скористався свіжий Гармаш.

Рахунок на табло охолодив запал господарів, а рівень «Динамо» остаточно визначив подальший хід подій. Кияни продовжували контролювати гру і, час від часу, створювали небезпечні моменти біля чужих воріт.

3:1 - нервова, але все-таки впевнена перемога «Динамо». Підопічні Олександра Хацкевича проходять до чвертьфіналу Кубка.

Свого суперника в 1/4 фіналу «Динамо» дізнається 2 листопада. Матчі цієї стадії відбудуться у квітні наступного року.

«Минай» - «Динамо» - 1:3 (1:0)

31.10.2018. м. Минай, «Минай-Арена»

«Минай»: Мелащенко, Беца, Ощіпко, Кобін, Стасюк, Гавриленко, Лобода, Микуляк (к) (Федак, 71), Пиняшко (Шпак, 82), Смокоровський (Нурієв, 62), Гегедош.

«Динамо»: Бущан, Морозюк (к), Піварич, Бурда, Шабанов, Смирний, Буено (Гармаш, 46), Дуелунд (Буяльський, 46), Андрієвський (Че Че, 68), Шапаренко, Супряга.

Голи: Гегедош (21) - Шапаренко (50, 54), Гармаш (58)

Попереджені: Гегедош (32), Гавриленко (38), Микуляк (42), Беца (55) - Андрієвський (31)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер