Кубок України. «Агробізнес» - «Динамо» - 0:3: післяматчева прес-конференція Мірчі Луческу

Кубок України. «Агробізнес» - «Динамо» - 0:3: післяматчева прес-конференція Мірчі Луческу

- Розуміли, що суперник дуже непоступливий, позитивно агресивний, організовано грає в обороні. Але ми не дали створити моменти біля своїх воріт. Довго не могли забити гол, але щойно вдалося це зробити, стало ясно, що будемо диктувати хід матчу. А другий-третій м'ячі були необхідні, щоб заспокоїти гру.

- Чи можна сказати, що це була перемога на класі?

- Ви маєте рацію, це була перемога на класі. Але, як на мене, п'ять-шість гравців, які були відсутні у суперника, - це занадто багато. Гадаю, перед півфіналом треба було скасувати жовті картки, через які футболісти пропускали гру, адже вони перед цим провели більшу кількість матчів, ніж ми. Я дивився декілька матчів суперника, проти «Ворскли» і «Шахтаря» на попередніх стадіях, і можу сказати, що вони заслужили дійти до півфіналу. Також у суперника була відсутня велика група гравців, яких я хотів би бачити на полі в протистоянні з нами. Але, незважаючи на всі кадрові проблеми, «Агробізнес» показав хорошу гру. Це команда, якій під силу вийти в Прем'єр-лігу.

- Не можемо не запитати вас про інцидент, що мав місце в кінці матчу...

- Це просто група людей, які хочуть бути вище футболістів, вище команди. Хоч би зняли свої маски... Узагалі, для мене важливіше, яку гру показує моя команда, яких результатів досягає, щоб «Динамо» повернулося на колишні лідерські позиції як на вітчизняній арені, так і в єврокубках.

- Чому ви поміняли Тимчика?

- Він пропустив довгий час, півроку, через травму. Оскільки в команді «Агробізнеса» добре підготовлені фізично гравці, усі агресивні, грали з великою самовіддачею, то суперники змушували його помилятися. Зокрема, він програв чотири єдиноборства один в один. Тому довелося поміняти. Були моменти, коли вони створювали небезпеку після виграних єдиноборств, і я не хотів, щоб це повторювалося.

- Що ви можете сказати про стан газону на стадіоні?

- Газон був краще, ніж я дивився вранці. Працівники стадіону укатали його, але необхідно ще попрацювати, оскільки м'яч дробить. Зокрема через це на полі було багато єдиноборств, оскільки складно було приймати м'яч, грати в один-два дотики.

- Чи думали ви про посилення під час літнього трансферного вікна?

- Поки зарано про щось говорити, оскільки ще сезон не закінчено. Водночас я задоволений хлопцями, як вони виконують мої вимоги на тренуваннях і в іграх. Їм необхідно було повернути впевненість у собі, у своїх силах, з хорошою організацією гри. Крім того, у кожній грі у нас по вісім-дев'ять українців виходить у стартовому складі. При цьому всі - і хлопці, і тренерський штаб - прекрасно розуміють, що виграш чемпіонства зобов'язує підняти рівень своєї гри і показувати хороший якісний футбол на європейському рівні.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер