Максим ШАЦЬКИХ: «У протистоянні «Динамо» та «Манчестер Сіті» фаворита немає»

Максим ШАЦЬКИХ: «У протистоянні «Динамо» та «Манчестер Сіті» фаворита немає»

- Поки що шанси 50 на 50. Зараз вам це скаже будь-хто, адже невідомо, що буде в першій грі, а що - у другій. Природно, у «Динамо» вдома буде завдання - не пропустити. А значить - зіграти 0:0, 1:0 або ж навіть 2:0, що буде просто чудовим результатом. Після цього можна буде щось планувати на другу гру.

У цій парі немає фаворита і немає аутсайдера. В «Манчестер Сіті» теж бояться «Динамо», і сильно бояться, адже кияни вийшли в плей-офф не з простої групи. Вони змогли обіграти в гостях «Порту», гідно билися з «Челсі», яке в Лізі чемпіонів було зовсім іншим, ніж у чемпіонаті Англії.

Не сумніваюся, що кияни матчі 2011 року (особливо, домашній) переглянуть обов'язково. Не зайвим буде згадати, за рахунок чого тоді вдалося пройти «Манчестер Сіті». Та й команда у «городян» за минулий час не сильно змінилася. Втім, зараз у «Манчестер Сіті» буде ще багато ігор в чемпіонаті Англії, які будуть досконально вивчені тренерським штабом «Динамо». Головне - знайти всі слабкості, з допомогою яких можна буде тиснути на суперника і вести свою гру, - наводить думку Шацьких www.sportarena.com

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер