Максим ВАЙЛО: «У нас є над чим працювати»

Максим ВАЙЛО: «У нас є над чим працювати»

- Як розвивалися події в моменті з пенальті?

- Був простріл. Чоботенко не встигав до м'яча, тому я, вигукнувши, пішов на перехоплення. А в той момент, коли я стелився за м'ячем, гравець «Карпат» прокинув сферу далі. Вийшло, що за інерцією я влетів відразу у двох суперників. Суддя поставив 11-метровий та дав мені попередження, хоча, коли я запитав, за що попередження, він мені не відповів. Якби він не прокинув м'яча в останній момент, то я би напевно його забрав. А в такій ситуації я просто не зміг зупинитися.

- Що сталося з командою в останні 20 хвилин?

- «Карпати» завелися, забігали, а наші хлопці відразу цього не відчули. Внаслідок чого ми просто сіли в оборону, забувши про атаку. Я вибивав м'яча вперед, але ніхто за нього не чіплявся. У першому таймі тренер дав мені установку вибивати м'яча на Куканькова, а в другому таймі до центру або на фланги. Тим не менш, більша частина подач діставалася гравцям «Карпат».

- Можна сказати, команда розклеїлася?

- Так. Пропустили другий м'яч, після якого почали бити незрозуміло куди. Ми повністю зупинилися. Зі свого боку я зробив усе що міг. Тренер правильно сказав, що це була лише перша гра й у нас ще є над чим працювати. Будемо робити висновки.

- Здалося, що коли «Карпати» забивали другий м'яч, ти був дещо дезорієнтований. Не бачив м'яча в момент подачі?

- Бачив. Подача йшла на дальню стійку. У цей же час на ближній стійці наш захисник несподівано програв боротьбу супернику, який, вистрибнувши вище за всіх, буквально з трьох метрів пробив у кут. Зреагувати на такий удар було практично неможливо.

- Чому ж тоді на останніх хвилинах, щоб зберегти нічийний результат, «Динамо» не взяло м'яча під контроль, а продовжило вибивати бозна куди?

- Перед подачею з кутового я, за іменами та зростом, розставив наших футболістів поруч із футболістами суперника. Як гравець «Карпат» зміг вискочити та пробити – я не знаю. А відбити його удар, після якого м'яч влетів у ворота, я був безсилий. Загалом у матчі львів'яни три рази пробивали по наших воротах. Тут уже потрібно питати захисників, чому так сталося.

- Настільки прикра й несподівана поразка не виб'є команду з колії?


- Безперечно, ні. Вже всі чудово розуміють, на якому рівні грають. Перша гра й перший млинець, як то кажуть, завжди глевкий. Я вважаю, що ця поразка, навпаки, додасть нам мотивації й у наступному матчі хлопці вийдуть на поле із ще більшим бажанням та концентрацією. У роздягальні ж усі одноголосно зізналися, що зрозуміли, що це за рівень. І що подібного, як у матчі з «Карпатами», коли чомусь злякалися та зупинилися, не повториться.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер