«Маріуполь» – «Динамо»: бомбардирські розклади

«Маріуполь» – «Динамо»: бомбардирські розклади

Напередодні гри пропонуємо поглянути на найкращих снайперів в очних поєдинках серед нинішніх футболістів обох команд.

Найрезультативнішим бомбардиром «Динамо» в матчах із «Маріуполем» є Віктор Циганков, який відзначався у воротах приазовців 9 разів. На другому місці розташувався Беньямін Вербич, на рахунку якого – 5 м'ячів. Двічі вражав ворота свого рідного клубу вихованець тоді ще «Іллічівця» Микола Шапаренко, а також Денис Гармаш. Віталій Буяльський, Карлос де Пена, Артем Бєсєдін та Артем Шабанов забивали «Маріуполю» по одному разу.

Крім того, кілька динамівців мають у своєму активі голи у ворота приазовців під час виступів за інші клуби. Так, Владислав Кулач забивав тричі (двічі в чемпіонаті та одного разу в Кубку) «Маріуполю» у складі «Ворскли», Владислав Супряга – за «Дніпро-1», Артем Шабанов – за «Волинь», Олександр Караваєв та Богдан Лєднєв – у складі «Зорі», Денис Антюх – за «Колос», а Олександр Андрієвський навіть відзначився хет-триком у результативній зустрічі «Зорі» та «Маріуполя» в сезоні 2017/18 (5:2 на користь луганців).

Що стосується наших суперників, то в їхньому нинішньому складі є тільки два гравці, які відзначалися в матчах із «Динамо». Це Дмитро Топалов, який забив у матчі першого кола минулого сезону, та Олег Очеретько, який відзначився у нещодавньому матчі 1/8 фіналу Кубка України.

ГОЛИ ЗА «ДИНАМО» У ВОРОТА «МАРІУПОЛЯ»

9 – Віктор Циганков (3 – з пенальті);

5 – Беньямін Вербич (1 у Кубку);

2 – Микола Шапаренко, Денис Гармаш;

1 – Віталій Буяльський, Карлос де Пена, Артем Бєсєдін, Артем Шабанов (у Кубку).

ГОЛИ ГРАВЦІВ «ДИНАМО» ЗА ІНШІ КЛУБИ У ВОРОТА «МАРІУПОЛЯ»

3 – Олександр Андрієвський (у складі «Зорі»), Владислав Кулач («Ворскла»);

1 – Богдан Лєднєв («Зоря»), Олександр Караваєв («Зоря»), Владислав Супряга («Дніпро-1»), Артем Шабанов («Волинь»), Денис Антюх («Колос»).

ГОЛИ ЗА «МАРІУПОЛЬ» У ВОРОТА «ДИНАМО»

1 – Дмитро Топалов, Олег Очеретько (у Кубку).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер