Микола Шапаренко – найкращий гравець «Динамо» у грудні

Микола Шапаренко – найкращий гравець «Динамо» у грудні

Прийшов час підбити підсумки голосування за найкращого Favbet гравця київського «Динамо» за підсумками грудня.

В останньому місяці року, який передує зимовим канікулам, динамівці провели три матчі. «Біло-сині» обіграли на виїзді «Верес» (3:0) в УПЛ, поступилися «Бенфіці» в Лісабоні (0:2) в рамках Ліги чемпіонів, а також зіграли внічию з «Зорею» на НСК «Олімпійський» (1:1).

Після кожної офіційної гри «Динамо» в офіційному клубному Telegram-каналі проводиться голосування за найкращого гравця матчу. За підсумками опитувань було сформовано п'ятірку номінантів на звання Favbet гравця місяця. До неї увійшли: Беньямін Вербич, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко, Георгій Бущан і Віталій Миколенко.

У підсумковому голосуванні за найкращого футболіста київського «Динамо» в грудні взяли участь 5800 респондентів, які віддали найбільшу кількість голосів – 33% – за Миколу Шапаренка. Цього місяця хавбек відіграв усі матчі повністю та відзначився результативною передачею в зустрічі з «Вересом».

На другому місці – Віталій Буяльський, на рахунку якого – гол у ворота «Зорі», а третім фінішував голкіпер Георгій Бущан.

Топ-5 гравців «Динамо» в грудні на думку вболівальників:

1. Шапаренко – 33%

2. Буяльський – 23%

3. Бущан – 18%

4. Вербич – 14%

5. Миколенко – 12%

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер