«Минай» - «Динамо» - 0:2. Післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

«Минай» - «Динамо» - 0:2. Післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу прокоментував переможний матч 16-го туру української Прем’єр-ліги проти «Миная» (2:0).

- Ми взяли важливі три очки, провели хороший перший тайм, домінували під час нього, за мірою можливостей реалізували момент, хоча трохи відчувалася розслабленість. У другому таймі суперник діяв агресивніше, наполегливіше, у якийсь момент ми навіть запанікували. Біля наших воріт було створено 2-3 небезпечні епізоди. Було дуже важко, дається взнаки важкий графік, те, що гравці виступають за збірні, грають у Лізі чемпіонів і чемпіонаті. Ми виглядали вже трохи втомленими.

- В середині другого тайму арбітр довго переглядав відеоповтор і міг призначити пенальті у ваші ворота. Як ви пережили цей епізод, що відчували та чи розуміли, що відбувається?

- Я стояв і чекав, коли судді ухвалять рішення. До того контакту й падіння у гравця команди суперника була рука. Я просто стояв і чекав.

- Кілька турів тому у вас був схожий за емоціями матч із «Маріуполем», в якому «Динамо» перемогло з рахунком 3:2. Ви після матчу сказали, що ваші футболісти поводилися непрофесійною. Що відбулося з гравцями сьогодні?

- Цього разу я сказав у перерві, що суперник буде набагато агресивнішим, що нам буде важко і вони будуть ризикувати. Так і сталося. Але я роблю знижку своїм гравцям на те, що матч відбувся після Ліги чемпіонів. Сподіваюся, хлопці зрозуміють, що потрібно забивати у створених моментах. Бо коли проходить час, а ти не забиваєш, то все ускладнюється. Сьогодні це ми й побачили.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер