«Минай» - «Динамо»: останні новини перед грою

«Минай» - «Динамо»: останні новини перед грою

Суддя Юрій Іванов із Макіївки Донецької області дасть свисток про початок зустрічі о 14.00.

Команда Олександра Хацкевича вирушила до місця проведення матчу, як завжди, напередодні ввечері. Літак із динамівською делегацією на борту приземлився в Ужгороді приблизно о 17.00. Місцем своєї дислокації команда обрала готельно-ресторанний комплекс «Камелот», що розташований за містом - у селі Кам’яниця Ужгородського району. Облаштувавшись у зручних номерах, динамівці мали вечерю та відпочинок. У день гри у програмі команди запланований сніданок та установка на гру, після якої о 12.15 виїзд на стадіон.

Тим часом вранці в день гри відбулася традиційна передматчева нарада з організаційних питань. Серед іншого було затверджено, у формах яких кольорів зіграють команди. Динамівці проведуть гру у формі синього кольору (голкіпер – у чорному), а господарі - у білій із голубими смугами (воротар – у зеленому).

Зазначимо, що на матчі «Минай» - «Динамо» очікується ажіотаж, адже було продано всі квитки. Нагадаємо, «Минай-Арена» вміщує 1300 глядачів (спеціально до матчу з «Динамо» була змонтована пересувна трибуна на додаткових 3100 місць).

На час початку матчу синоптики прогнозують теплу хмарну з проясненнями погоду, температура повітря 16-18 градусів тепла.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер