Григорій Суркіс привітав Мірчу Луческу з 77-річчям

Григорій Суркіс привітав Мірчу Луческу з 77-річчям

Дорогий Мірча! Шановний Містере!

Вітаючи Вас із днем народження, висловлюю щире захоплення зусиллями та досягненнями патріарха тренерського корпусу.

Статистики стверджують, що наразі Ви є найстаршим діючим наставником світового футболу. Зважаючи на те, наскільки мудро та вміло Ви користуєтеся своїм багатющим досвідом, у це неважко повірити. Однак, спостерігаючи за Вами в повсякденному житті, у спілкуванні з гравцями та персоналом київського «Динамо», під час тренувань і впродовж ігор біля кромки футбольного поля, хочеться перепитати: невже справді 77?..

Сімка в багатьох культурах вважається символом удачі. Хочеться побажати її Вам принаймні у подвійному вимірі – в ці суворі дні везіння нікому не завадить. Нехай Фортуна підставляє Вам плече й надалі – як винагороду за багаторічну вірність улюбленій справі, за людяність і чуйність, за стійкість і вірність принципам. За те, що, попри війну в нашій державі, Ви залишаєтеся з «Динамо», налаштовуючи команду на нові перемоги та забезпечуючи кадровий потенціал для національних збірних України.

Бажаю Вам, шановний імениннику, міцного здоров’я, щастя, Божої ласки, гармонії та достатку. Вашим підопічним – якомога більше яскравих успіхів у всіх турнірах. А всім нам – якнайскорішої перемоги над російським агресором, аби знову сповна насолоджуватися найбільш мирними в світі – футбольними – баталіями.

З повагою, Григорій СУРКІС

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер