Микита Бурда: «Без успіху в матчі з «Колосом» сьогоднішня перемога нічого не буде вартувати»

Микита Бурда: «Без успіху в матчі з «Колосом» сьогоднішня перемога нічого не буде вартувати»

- «Динамо» сьогодні здобуло важливу перемогу, але матч почався невдало для нашої команди - з пропущеного гола на другій хвилині. У чому причина помилки захисту в тому епізоді?

- У роздягальні зараз гарний настрій, адже ми обіграли хорошу команду, яка показує відмінний футбол, і в турнірній таблиці дуже напружена ситуація. Що стосується пропущеного гола, то не можу сказати, що там була чиясь помилка, це радше був збіг обставин. М'яч пролетів мені та гравцеві «Зорі» між ніг, і вийшло так, що суперники вивалилися на наші ворота. Але потім ми добре перебудувалися, не панікували, а намагалися продовжувати показувати свою гру. І до перерви змогли відігратися.

- Можна сказати, що пропущений гол став для вас «холодним душем», який допоміг зібратися та переломити гру на свою користь?

- Виходить, що так, але хочеться обходитися без цих «холодних душів», тому що у нас таке вже бувало. Будемо намагатися грати більш надійно.

- «Динамо» нарешті перемогло за суддівства Катерини Монзуль в чемпіонаті, проте питання до сьогоднішнього арбітражу залишилися...

- Добре, що сьогодні ми виграли, тому на суддівстві не хочеться акцентувати увагу. Але до роботи арбітрів є питання. Можна було давати другу жовту картку гравцеві «Зорі». Окрім того, не може бути такого, що на наші матчі призначаються тільки два арбітра. Такого не повинно бути.

- «Динамо» сьогодні забило три м'ячі, але могло забивати набагато більше. Реалізація продовжує бути основною проблемою?

- Так, у другому таймі ми могли забити і четвертий, і п'ятий м'ячі, та спокійно дограти матч. Але цього не вийшло зробити. На щастя, сьогодні для перемоги нам вистачило і забитих голів. Однак, звичайно, будемо намагатися виправити цю ситуацію, ми повинні реалізовувати кожен момент, щоб спокійно доводити матчі до кінця.

- Після матчу в роздягальню заходили Ігор і Григорій Суркіси, які слова вони сказали команді?

- Потисли всім руки та подякували за гру і за перемогу. Рухаємося далі, попереду - остання гра сезону, без успіху в якій сьогоднішня перемога нічого не буде вартувати. У матчі з «Колосом» теж потрібно обов'язково вигравати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер