Нова динамівська лава запасних на «Олімпійському»

Нова динамівська лава запасних на «Олімпійському»

Чергове вдосконалення було впроваджено на домашній арені «біло-синіх», НСК «Олімпійський».

Слідом за газоном нового покоління, оновленим нещодавно, на стадіоні були встановлені нові комфортабельні крісла для тренерів і запасних гравців. Лави запасних, які використовувалися досі, були встановлені ще перед Євро-2012.

Нові комфортабельні крісла, виготовлені спеціалізованою італійською компанією Lino Sonego, завдяки своєму функціоналу та розташуванню, нададуть гравцям і персоналу команд підвищену зручність і хороший огляд на поле. Обладнані системою обігріву з трьома функціями на спинках і сидіннях, крісла забезпечать комфорт і в холодну пору року. Крісла виготовлені з високоякісних матеріалів, що гарантує їм тривалу експлуатацію.

Конструкції нових лав запасних оформлені в клубних кольорах, і крім емблеми «Динамо» на кожному сидінні містять спонсорські площі, на яких розташовані логотипи компаній-партнерів клубу.

Удосконалення реалізовано спільно з ФК «Шахтар», який зараз також проводить свої домашні матчі на «Олімпійському». Під час матчів київського «Динамо» конструкції будуть оформлені в клубних кольорах, а під час інших ігор будуть відповідати символіці інших клубів.

Наша команда зможе відчути весь комфорт, який надають нові лави, вже під час найближчого домашнього матчу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер