Огнєн Вукоєвич: «Усі команди, виходячи на поле проти «Динамо», викладаються на сто відсотків»

Огнєн Вукоєвич: «Усі команди, виходячи на поле проти «Динамо», викладаються на сто відсотків»

Асистент головного тренера ФК «Динамо» Київ Огнєн Вукоєвич прокоментував гру «біло-синіх» проти болгарського «Левські», що завершилася внічию 1:1.

- Огнєне, хоча результати матчів у контрольних матчах не такі важливі, Містер незадоволений сьогоднішньою нічиєю? У роздягальні був розбір польотів?

- Ні, все спокійно. Звичайно, були моменти, які нас не влаштовують, дуже багато помилок у передачах, не було автоматизму під час гри, який ми вимагаємо від команди. Це було помітно. Але напередодні команда важко працювала, ми провели дуже хороше тренування, тому сьогодні відчувалася втома, не було такої швидкості, як у попередніх матчах. Не було хороших передач із флангу, забігань, ситуацій чисельної переваги, виходів 2 в 1, 3 в 2. Команді потрібно відновитись, добре проаналізувати помилки, яких ми припускалися в обороні. Це все відобразилося на результаті. Але нічого, рухаємось далі. Підготовка триває.

Як я вже казав, кожен гравець має шанс, ми дивимося, як кожен себе проявляє. У нас велика ротація. Кожен футболіст повинен доводити собі та команді свій рівень у кожній грі.

- Болгарські команди грали з «Динамо» у контактний футбол із великою кількістю боротьби. Такі суперники підбираються спеціально?

– Кожна команда проти «Динамо» Київ б'ється не на живіт, а на смерть, навіть у товариських іграх. Для них це рівень – зіграти із таким клубом, як «Динамо». Усі команди, виходячи на поле проти «Динамо», викладаються на сто відсотків. Для нас це добре. Нам потрібне таке навантаження. Головне, аби не було жодних травм. Сьогодні Шапаренко отримав болючий удар, сподіваємось усе там гаразд. Найголовніше – без травм. Добре, що команда отримує фізичне навантаження та проводить товариську гру з рівнем опору як в офіційному матчі.

- Бєсєдін отримує все більше ігрового часу. На скільки відсотків він повернув свою колишню форму?

- Я дуже радий за Бєсєдіна. Містер поступово збільшує його ігровий час. Сьогодні, коли він вийшов наприкінці матчу, він показав свій клас. Я впевнений, що він буде готовим до чемпіонату. Вважаю, що це буде велике посилення для нас і за весняну частину чемпіонату він заб'є багато голів.

- Повернення Бєсєдіна, Дубінчака вже можна вважати посиленням чи команда ще потребує посилення?

- Подивимося, попереду ще другий збір у Туреччині. У нас в обоймі зараз багато футболістів. Будуть ще матчі, на підставі яких зробимо висновки. Попереду ще шість днів збору, після чого дивитимемося, на кого розраховувати і чи потрібне посилення. У кожного футболіста є шанс, у тому числі у наших молодих і перспективних. Після закінчення збору вирішуватимемо, як далі діяти.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер