Олег Гусєв: «Усе йде за наміченим планом»

Олег Гусєв: «Усе йде за наміченим планом»

- Наскільки на підготовку хлопців впливає різниця в класі суперників між умовними «Евіаном» і «Атлетиком»?

- Ми готуємося до матчів однаково. Учора було півторагодинне тренувальне заняття. Цілеспрямовано до суперників на зборах команда не готується, ми ведемо підготовку вже до сезону. Усе йде за планом, команда грає під навантаженнями. Серйозний рівень суперників - це плюс, адже хлопці змогли на їхньому фоні побачити, куди їм ще можна рости та прагнути.

- Гравці виходили з роздягальні засмученими. Навіть у товариських іграх програвати неприємно?

- Звісно. Ми до цього пройшли сезон і грали на зборах практично без поразок. Як каже головний тренер: "На зборах можна не завжди вигравати, але головне - не програвати". Тому у команди, яка звикла завжди перемагати, негативний результат викликає таку реакцію.

- Напевно, уперше у «Динамо» стільки переїздів на тренувальних зборах. Можете пояснити для вболівальників такий графік підготовки?

- Так було розплановано. Що стосується матчу з «Атлетиком», то вони жили в Цюріху, а ми - у Женеві. Необхідно було шукати компроміс. До того ж «Сьону» потрібно було їхати, тому що ми були насамперед зацікавлені в проведенні гри.

- Чим шестиденний збір в Австрії відрізнятиметься від двох попередніх?

- Команда буде так само готуватися, проводити дворазові тренування. На нас чекає підготовка не до «Уніона» та «Вільярреала», а до старту чемпіонату й осінніх виступів у Лізі чемпіонів. Як ви бачили, хлопці зіграли сьогодні по тайму, і після гри допрацьовували ще 15 хвилин. Усе йде за давно наміченим планом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер