Олег Гусєв: «Сьогодні зіграли краще в плані комбінаційної гри та в обороні»

Олег Гусєв: «Сьогодні зіграли краще в плані комбінаційної гри та в обороні»

- Наскільки гра в сьогоднішньому контрольному матчі задовольнила тренерський штаб команди?

- Завжди є, задля чого працювати та до чого прагнути. Результат сьогодні хороший. Були деякі помилки, але після минулого спарингу провели теорію, і сьогодні вже зіграли краще в плані комбінаційної гри та в обороні. 

- До “Динамо” U21 зараз входять досить юні гравці, зокрема 2003 року народження. Зараз ви більше працюєте над вихованням чи побудовою командної гри?

- Так, у нашій команді зараз багато вихованців академії. Вони вже за півроку-рік прийдуть до “Динамо” U19, тому мають розуміти, які вимоги та швидкості в цій команді. Дитячий футбол уже потрібно потроху забувати та інакше ставитися до тренувань і матчів. Гадаю, це піде гравцям лише на користь.

- Сьогодні грали новачки: Мартін, який нещодавно прийшов до команди, та дебютант Беніто. На вашу думку, як вони вписалися в гру?

- Стосовно Беніто поки складно говорити, тому що він провів лише одне тренування та сьогодні вийшов на поле на 20 хвилин. Беніто давно не тренувався та не грав, але видно, що майстерність у нього є. Використав свій напівмомент і забив гол.

Мартін працює, як і всі молоді хлопці, і вже видно, що з кожним днем є прогрес. Якщо продовжуватиме так і надалі, у нього також є майбутнє.

- На якому етапі зараз збори? Більше працюєте над тактикою?

- Як вже було сказано, у нашому розпорядженні знаходяться молоді хлопці, і з них мало хто буде грати в молодіжній першості. Тому ми готуємо їх, щоб гравці розуміли структуру динамівських команд U21 і U19. Підготовка вже завершується, і до початку чемпіонату хлопці, які готуються до матчу Юнацької ліги УЄФА, підійдуть у хорошій формі, і гравці, які працюють із нами, також будуть у всеозброєнні.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер