Олександр Андрієвський: «Працюватиму на максимальних обертах аби надолужити втрачене»

Олександр Андрієвський: «Працюватиму на максимальних обертах аби надолужити втрачене»

Півзахисник київського «Динамо» Олександр Андрієвський, який пропустив другий збір команди через травму, провів на полі тайм у грі з «Кайратом», а після матчу поділився враженнями від повернення до обойми.

- Олександре, з поверненням на поле! Як почуваєшся зараз?

- Почуваюся добре, хоча дихалося ще трохи важко. Але це робочі моменти. Думаю, що мине кілька днів – і стане набагато легше.

- Тобто у фізичному плані тобі потрібно наздоганяти групу, надолужувати втрачене?

- Треба надолужувати, адже я пропустив загалом десь два тижні. Так що поки важкувато. Хлопці зіграли багато матчів, було по два тренування на день. Тепер мені треба їх наздоганяти.

Добре, що до поновлення чемпіонату ще є достатньо часу. Працюватиму на максимальних обертах. У Києві я тренувався у залі, виконував бігову роботу, але це не та робота, яку робили хлопці на зборах.

- Наскільки серйозною була твоя травма?

– Запалився надколінок. Загалом нічого серйозного, але треба було витримати паузу, повністю відновитись, а потім уже поновлювати роботу.

- «Кайрат» продемонстрував бойовий футбол у першому таймі, чи не було побоювання знову отримати ушкодження?

- Та ні, чого боятися… Якщо вже вийшов на поле, то треба повністю віддаватись грі. Тим більше ми вже зустрічалися з цією командою на зборах, і я приблизно знав, як вони гратимуть. Тож був готовий до такої гри.

- Хто із суперників на цих зимових зборах тебе найбільше вразив?

– «Кайрат» – команда бойова, з ним було важко. Знаю, що гратимемо з «Пахтакором». Думаю, вони теж спробують дати нам бій. Суперників із другого збору, на жаль, не можу оцінювати. А по першому не скажу, що хтось аж надто запам'ятався. Іспанські команди були добротні, технічні. Із ними було цікаво зіграти. З тією ж «Мурсією».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер