Олександр Караваєв: «Скрізь, де ми бували, нас дуже тепло приймали»

Олександр Караваєв: «Скрізь, де ми бували, нас дуже тепло приймали»

Універсал «Динамо» Олександр Караваєв після матчу з «Клужем» (0:0) поділився враженнями від прийому, який влаштували нашій команді у Клуж-Напоці.

– Насамперед, хотів би подякувати за такий прийом. Коли ми гуляли городом, запрошували всіх перехожих на матч та давали безкоштовно квитки, які люди із задоволенням брали. Це єдине, що ми можемо зробити зараз – виходити на футбольне поле, грати у футбол та збирати кошти для своєї Батьківщини. Ми це вміємо, ми це робимо, і якщо є така можливість зараз, то ми будемо використовувати її максимально та віддаватимемося в кожному матчі.

Дуже важко емоційно виходити на поле та грати у футбол, думати про щось інше, оскільки всі знають, яка зараз ситуація у нашій країні. Але скрізь, де ми бували, нас дуже тепло приймали, усі допомагали нам. Тому хотілося би подякувати всім країнам, містам та футбольним клубам, які разом із нами допомагають Україні, що страждає від військових дій. Упевнений, що невдовзі ми переможемо.

Також велика подяка та низький уклін української армії, нашим воїнам, які захищають рідну землю (тут динамівець не зміг стримати сліз – прим.).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер