Олександр Шовковський приєднався до тренерського штабу Мірчі Луческу

Олександр Шовковський приєднався до тренерського штабу Мірчі Луческу

До тренерського штабу першої команди приєднався колишній гравець «біло-синіх», легендарний голкіпер Олександр Шовковський. Він стане одним із асистентів головного тренера «Динамо» Мірчі Луческу.

11 січня Олександр Володимирович уклав контракт із рідним клубом. Угода, як і у всього штабу, діє до завершення сезону 2023/24. Після підписання усіх документів у клубному офісі перший віце-президент «Динамо» Віталій Сівков привітав Шовковського з поверненням до рідного клубу та побажав перемог разом із киянами вже у новому статусі – одного з тренерів клубу.

Вихованець нашого клубу, Олександр Шовковський виступав за першу команду протягом 24-х сезонів – з 1993/94 і до 2016/17. Загалом з 1994-го до 2016 року СаШо провів за «Динамо» 635 офіційних матчів.

Це вже не перший тренерський досвід для Олександра Володимировича. Тренерську кар’єру, також у ролі асистента, він розпочав у національній збірній України, де з 2018-го по 2022 рік входив до тренерських штабів Андрія Шевченка та Олександра Петракова. 


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер