Олександр Яцик: «Підходимо до піку своєї форми»

Олександр Яцик: «Підходимо до піку своєї форми»

Капітан «Динамо» U19 Олександр Яцик прокоментував спаринг із датським «Нестведом» (7:0), згадав поєдинок Юнацької Ліги УЄФА з «Депортиво», а також розповів про підготовку до поновлення сезону.

- На відміну від попереднього спарингу, цього разу вам протистояли однолітки, але бажання в них було доволі багато…

- Так, хороша команда, бореться, «кусається». В принципі, ми продемонстрували такий же футбол, як і вони, не поступалися в боротьбі й упевнено перемогли.

- Рахунок розгромний, могли забивати ще більше. Це різниця у класі або свідчить про високий рівень готовності нашої команди?

- Так, ми підходимо до піку своєї форми, набрали оптимальні кондиції перед поновленням чемпіонату, вдало зіграли в Юнацькій Лізі УЄФА – тож, гадаю, до повноцінного старту другої частини сезону готові.

- Як ви сприйняли жереб 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА?

- Дуже хороший суперник. На цій стадії не залишилося слабких команд. В принципі, було все одно, ми готові грати з будь-яким суперником.

- Цей матч пройде перед рідними трибунами. На яку підтримку чекаєш?

- Хотілося би побачити таку ж підтримку, яка була на поєдинку з «Депортиво». Але через ситуацію в країні, напевно, буде важко зібрати таку кількість людей.

- Після тренувань із першою командою до юнацької повертаєшся з новим досвідом?

- Звичайно, адже там усе набагато швидше робиться, і повертаючись сюди, мені вже набагато легше – і в плані боротьби, і в плані розуміння гри. Тому це лише мені на плюс.

- У матчах із молодшими суперниками не розслабляєшся?

- Буває, заперечувати не буду (посміхається). Але тренери допомагають мені тримати себе в тонусі. І працюю потім на максимальних обертах.

- Твій гол «Депортиво» цілком може претендувати на найкращий у Юнацькій Лізі УЄФА в нинішньому сезоні. Як вдається такі забивати?

- Чесно, не знаю. Так склалися обставини в конкретному моменті, що Вівчаренко зайшов у середину, я закрив його позицію лівого захисника, отримав від нього передачу, пройшов та вирішив пробити. До цього в аналогічних ситуаціях робив подачі, і ми нічого не могли витиснути з них, тож тут вирішив діяти по-іншому – і забив гол.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер