Олександр Андрієвський: «Мали в першому таймі забивати п'ять м'ячів і закінчувати гру»

Олександр Андрієвський: «Мали в першому таймі забивати п'ять м'ячів і закінчувати гру»

- Гра забрала чимало сил. Це був серйозний матч для нас, оскільки ми розуміли, що це півфінал Кубка України, на кону стояв вихід у фінал. Перед нами стоїть завдання тільки перемогти в цьому турнірі, тому звісно, налаштовувалися дуже серйозно. Хоча після минулого матчу пройшло не так багато часу, тренери провели певні кадрові перестановки, на поле вийшли свіжі гравці, ті, хто був в оптимальній формі, тому вдалося перемогти.

- Ви брали участь у матчі з «Минаєм» півтора року тому. Відтоді в цій команді щось змінилося?

- Тоді команда виступала в другій лізі, а зараз - у першій. Більше жодних змін не помітив. Та й, якщо чесно, я особливо не слідкую за цією командою, тому не можу проаналізувати їхню гру.

- Що сталося в моменті зі скасованим голом? Там дійсно був офсайд?

- Не знаю, чи справедливим було рішення після перегляду VAR, я не бачив того епізоду. Раз суддя переглянула повтор, значить, напевно, усе правильно. Хоча мені з гри здалося, що офсайду не було, але я не можу судити.

- У цілому, чи рахунок закономірний?

- Ми мали ще в першому таймі забивати м'ячів п'ять і закінчувати гру, але не розпорядилися своїми моментами як слід, тому в другому таймі були «гойдалки».

- У перерві тренерський штаб вносив зміни у гру?

- Він також акцентував увагу на тому, що ми мали забивати свої моменти і закінчувати цю гру ще в першому таймі. Це не вийшло зробити, тому нас попросили вийти на другий тайм сконцентрованими і не розслаблятися, оскільки рахунок був слизьким для нас.

- Як можете прокоментувати свою гру? Впоралися?

- Я не люблю оцінювати свою гру, для цього є тренери та експерти.

- До наступного поєдинку з «Колосом» будете готуватися, як зазвичай?

- Для нас зараз кожна гра важлива. Йде боротьба за друге місце в чемпіонаті, тому ми на кожен поєдинок налаштовуємося дуже серйозно, незалежно від імені суперника.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер