Сергій Ребров: «Рішення про зміну клубу далось дуже важко»

Сергій Ребров: «Рішення про зміну клубу далось дуже важко»

Капітан і лідер «Динамо» Сергій Ребров через три місяці покине команду. У якості продовження місця кар’єри динамівець обрав клуб «Рубін» - амбіційний середняк російської Прем’єр-ліги. Детально про своє рішення Сергій розповів в інтерв’ю www.fcdynamo.kiev.ua.

- Коли вперше дізнались про зацікавленість «Рубіна»?

- Представники казанського клубу вперше вийшли на мене під час лютневого збору «Динамо» в Іспанії. Тоді мова йшла про дворічний контракт, який мені видався дуже цікавим.

- З боку «Динамо» надійшла зустрічна пропозиція?

- Так, президент Ігор Суркіс навіть сказав, що пропонує мені довічний контракт. Повірте, рішення про зміну клубу далось дуже важко. Ще три місяці тому багато хто писав і говорив, що мені пора закінчувати з футболом. Зараз, після Кубка Першого каналу, думка людей змінилась. У нас із Юрієм Сьоміним склались хороші відносини. Непросто було сказати тренеру, що я покидаю команду. Але рішення вже прийнято.

- Яку роль зіграв фінансовий аспект?

- Від цього в житті нікуди не дінешся. Пропозиція «Рубіну» виглядала дуже привабливою. «Динамо», у свою чергу, теж запропонувало новий контракт. Більший, аніж теперішній.

- Казанці чекали закінчення вашого контракту з «Динамо»?..

- «Рубін» хотів, щоб я перейшов у команду до початку російського сезону, тобто зараз. Вони готові були вести переговори з «Динамо» на рахунок компенсації. Але Юрій Сьомін навіть слухати про це не хотів. «Динамо» прийняло рішення, щоб я залишався в команді до терміну контракту. Я – професіонал, і до останнього дня контракту з «Динамо» готовий віддавати сили і досвід клубу. Зараз до фінішу чемпіонату залишається одинадцять турів, є Кубок України. Тому всі мої думки лише про це.

- Окрім «Рубіна» розглядали інші варіанти?
- Восени, коли на мене йшов шквал критики, були пропозиції від українських команд. А коли пішли розмови про інтерес «Рубіна», на зв'язок почали виходити команди з Росії.

- Як проходить відновлення після травми? У суботу будете готові зіграти проти запорізького «Металурга»?
- Сьогодні вранці (понеділок – прим. авт.) здійснював пробіжки на базі. Коліно ще турбує, тому поспішати не варто. З досвіду знаю, що краще нормально залікувати травму, ніж ходити в «напівготовому стані».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер