Сергій Сидорчук: «Важливу роль відіграла психологія»

Сергій Сидорчук: «Важливу роль відіграла психологія»

- Луческу наполягав на тому, що «Зорі» не можна давати простір у середині поля, і ми намагалися це виконувати. У суперника хороша команда: вони знають, як грати, як тікати в контратаки, у їхньому складі є швидкі футболісти попереду. Тому нашим завданням було менше втрачати м'яч у середині поля і якомога більше перекривати центр.

- Чи не викликало у вас занепокоєності те, що не вдавалося реалізувати свої численні моменти?

- Можу сказати, що «Зоря» здорово грала в першому таймі, а в другому і в додатковий час їм було набагато важче, вони підсіли - так здалося з боку. А у нас, навпаки, наче друге дихання відкрилося, але ми не реалізували багато моментів. Переживав щодо того моменту, коли не забив Бєсєдін, і боявся, що це може потім датися взнаки, але, на щастя, усе обійшлося. А ось коли Циганков не забив пенальті, було спокійніше. У «Зорі» не можу згадати жодного моменту, коли б вони реально загрожували нашим воротам.

- Що, на вашу думку, дозволило вам дотиснути суперника в додатковий час?

- Гадаю, важливу роль відіграла психологія, плюс було видно, що ми здорово провели саме весняну частину чемпіонату.

- Як відзначали перемогу в роздягальні?

- Давно такого не було, щоб «Динамо» перемогло в усіх клубних змаганнях, зробивши хет-трик, тож це вдвічі приємніше. Але після таких сезонів буває невелике спустошення. Відчуваю, що потрібно добре відпочити і налаштуватися на наступний чемпіонат.

- Але довго відпочивати не вийде, оскільки попереду матчі збірної?

- Думаю, нам нададуть невелику паузу в тренувальному процесі, тому, гадаю, усе буде нормально.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер