Сергій Сидорчук: «Фізично нормально готові, більше психологічної втоми»

Сергій Сидорчук: «Фізично нормально готові, більше психологічної втоми»

Капітан «Динамо» Сергій Сидорчук розповів про підготовку команди на зборах у Туреччині.

- На зборах більше голова втомлюється. Фізично ніби нормально вже готові. Найважче було на п’ятий день збору тут, коли була гра з «Левськи» – це був найважчий день у плані психології. А так день відпочили, після чого тренування було в радість.

- Перед вихідним було враження, що команда трохи втомилася. Чи було так насправді?

- Я би не сказав, що фізично ми були втомлені. Навіть навпаки – судячи з того обсягу роботи, який ми виконали в матчі з «Левськи», зробили найбільше, найбільше пробігли, ніж у будь-якій іншій грі на обох зборах. Тож справа не у фізичних кондиціях, а більше у психології.

- Часто у «Динамо» по два тренування на день, у день матчів заняття ще й зранку. Футболісти фізично справляються з цим?

- Так, цілком нормально. До цього потрібно було звикнути. Містер працює вже півтора року в «Динамо», і ми нормально ставимося до цього. Те ж саме стосується й матчу в день прильоту – це сприйняли цілком нормально.

- Чи відчувається різниця між зборами в Іспанії та Туреччині? Де кращі кліматичні умови, інфраструктура?

- В Іспанії було приємніше – це стосується і погоди, і якості полів. Тут же є більше можливостей, аби варіювати спаринг-партнерів. Але, загалом, гріх скаржитися, адже в Україні таких полів, як у Туреччині, ми би не знайшли. Якщо ж порівнювати Іспанію та Туреччину, то умови для тренувань були кращими на Піренеях.

- «Динамо» намагається підбирати суперників, із якими неодноразово грало на зборах…

- Не думаю, що підбираються якісь конкретні суперники чи хтось сидить та вираховує, з ким нам зручно було б зіграти, а з ким – ні. Зараз ще коронавірус «гуляє», тож вносить свої корективи.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер