Сергію Сидорчуку – 31. Вітаємо!

Сергію Сидорчуку – 31. Вітаємо!

Сьогодні особливий день для капітана «Динамо» Сергія Сидорчука — він святкує свій 31-й день народження.

Сергій підписав контракт із «біло-синіми» в січні 2013 року, перейшовши до нашого клубу із запорізького «Металурга». За дев“ять років виступів у динамівському клубі Сидорчук став справжнім лідером команди як на на полі так за його межами, а партнери довірили йому капітанську пов'язку. Капітаном київського «Динамо» Сергій Сидорчук був обраний 10 вересня 2017-го року та вперше вивів команду на поле з капітанською пов'язкою в матчі восьмого туру чемпіонату України проти «Олександрії».

Разом із «Динамо» футболіст чотири рази став чемпіоном України, стільки же разів виграв національний Кубок та Суперкубок країни.

За збірну України дебютував 9 жовтня 2014 року в матчі відбору на Євро-2016 проти збірної Білорусі, який закінчився перемогою з рахунком 0:2. У цій же грі Сидорчук забив свій перший м'яч за національну команду.

У цей святковий день бажаємо нашому капітану миру в нашої країні, міцного здоров'я, щастя, сімейного благополуччя, нових перемог та подальшого поповнення колекції трофеїв разом із «біло-синіми».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер