Шість динамівців зіграли в матчі відбору ЧС-2022 проти Боснії та Герцеговини

Шість динамівців зіграли в матчі відбору ЧС-2022 проти Боснії та Герцеговини

У вівторок, 12 жовтня, у Львові пройшов відбірний матч ЧС-2022, в якому збірна України приймала команду Боснії та Герцеговини.

У стартовому складі тренерський штаб, порівняно з нещодавнім переможним поєдинком проти Фінляндії (2: =1), не зробив жодної зміни. З перших хвилин на полі з'явилися й чотири представники «Динамо»: захисники Ілля Забарний та Олександр Тимчик, а також півзахисники Микола Шапаренко та Віктор Циганков. Двоє останніх по ходу другого тайму поступилися своїми місцями на полі Сергію Сидорчуку та Сергію Булеці (в нинішньому сезоні виступає на правах оренди в «Зорі»).

Саме Циганков, класно відкрившись на лівому куті штрафного майданчика, став автором прекрасного прострілу на дальню стійку, яку замкнув Андрій Ярмоленко та відкрив рахунок у матчі на 15-й хвилині. До слова, ця результативна дія стала для Віктора ювілейною, 10-ю, в національній команді - на рахунку динамівського хавбека 6 голів та 4 ассисти.

Незважаючи на велику кількість хороших моментів, розвинути свій успіх «жовто-синім» не вдалося, а на 77-й хвилині гостям вдалося зрівняти рахунок, коли Ахмедходжич зльоту точно пробив у кут із меж штрафного майданчика.

У підсумку результативна нічия - 1:1, завдяки якій збірна України продовжує утримувати друге місце в турнірній таблиці, набравши 9 очок, але при цьому Фінляндія (8 очок) та Боснія і Герцеговина (7), які йдуть слідом, зіграли на один матч менше, ніж «жовто-сині».

Додамо, що заключний матч відбору ЧС-2022 збірна України проведе 16 листопада, коли на виїзді зіграє з Боснією і Герцеговиною.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер