«Сьйон» - «Динамо» - 0:1. Звіт про матч

«Сьйон» - «Динамо» - 0:1. Звіт про матч

У третьому контрольному поєдинку на тренувальному зборі у Швейцарії київське «Динамо» зустрілося зі «Сьйоном».

Ця гра відбулася на стадіоні «Сен-Жермен» у Сав’єзі, неподалік від Сьйону.

Команди розпочали гру без поспіху, чому сприяла спекотна погода. У перші півгодини гри гольових моментів обидві команди створили обмаль. Динамівці швидше адаптувалися та почали завдавати удари по воротах. У площину поцілив Антюх, згодом навіс з кутового ударом головою замикав Боль, однак це були лише напівмоменти.

Перша ж реальна нагода втілилася у забитий м’яч на 35-й хвилині. Атаку одним дотиком класно загострив капітан команди у цій грі Буяльський, який запустив м’яч у штрафний майданчик на Назара Волошина, який увірвався туди правим флангом. Назар прострілив близько до воріт, куди добіг Ванат та у падінні переправив м’яч до сітки.

«Сьйон» одразу відповів потужним та небезпечним ударом капітана команди Анто Гргіча метрів з 30-ти, і тут уже ефектний сейв здійснив Денис Бойко. Більше суперники голкіперів до перерви не турбували.

У перерві Мірча Луческу освіжив склад наполовину, замінив голкіпера та п’ятьох польових гравців. У свою чергу «Сьйон» повернувся на поле у тому ж складі, максимально наближеному до оптимального, який має розпочати новий сезон. Утім, впродовж другого тайму стартові склади обох команд практично повністю змінилися.

Другий тайм активніше розпочали швейцарці. На 51-й хвилині Стоїлькович викручував м’яч у дальній кут з-за меж штрафного майданчика, проте для Нещерета цей удар не містив небезпеки.

Динамівці відповіли швидкою та гострою атакою на 58-й хвилині. Бєсєдін віддав пас урозріз на Буяльського, який увірвався до штрафного майданчика правим флангом та перевів м’яч від лицевої у вільну зону на протилежний, куди набігав Андрієвський. Олександр бив низом і голкіпер без проблем упорався з цією загрозою.

Загалом другий тайм пройшов у тому ж невисокому темпі, що і перша половина зустрічі. Нагоду оформити дубль мав Ванат, який лише трохи не дотягнувся до м’яча після гострого навісу у виконанні Кравченка. А вже у компенсований час ударом зі штрафного у площину поцілив Андрієвський. Однак, рахунок так і не змінився.

«Динамо» здобуває першу перемогу на тренувальному зборі у Швейцарії після стартових нічиєї та поразки.

«Сьйон» - «Динамо» - 0:1

02.07.2022. Сав’єз. Стадіон «Сен-Жермен»

«Сьйон» (стартовий склад): Лінднер – Бальтазар, Гргіч, Стоїлькович, Лаванші, Араз, Япічіньйо, Поха, Халабаку, Саїнтіні, Каваре.

«Динамо»: Бойко (Нещерет, 46) – Тимчик (Кравченко, 46), Бурда (Дячук, 83), Боль, Дубінчак (Вівчаренко, 46) – Яцик (Малиш, 67), Шепелєв (Андрієвський, 46), Н.Волошин (В.Волошин, 46), Гармаш (Бєсєдін, 46), Буяльський (к) (Царенко, 72) – Ванат.

Гол: Ванат (35)

Попередження: Япічіньйо (90+1) – Кравченко (83)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер