Томаш Кендзьора: «Вся команда сьогодні добре зіграла»

Томаш Кендзьора: «Вся команда сьогодні добре зіграла»

Захисник «Динамо» поділився враженнями після матчу з «Дніпром-1» на «Олімпійському».

- Важка була гра. «Дніпро-1» добре грав, намагався йти в атаку, але ми в обороні теж зіграли добре. Перший тайм був для нас складнішим за другий. Ми намагалися контролювати гру, і це нам вдалося. Забили гол у другому таймі, почали створювати все більше і більше моментів. Ми дуже задоволені, що забили два голи і при цьому не пропустили.

- «Дніпро-1» вважається непоступливою командою, яка завжди бореться до кінця. Сьогодні теж так було?

- Так, сьогодні на полі було видно, що це хороша команда, яка бореться до кінця, не поступається. Ми теж так сьогодні грали, не поступалися їм у боротьбі. Думаю, що вся команда сьогодні добре зіграла.

- Після першого тайму, у якому не вдалося забити, було хвилювання за результат?

 - Звичайно, завжди хочеться якомога швидше забити гол, відкрити рахунок. Але у футболі таке буває, що в першому таймі не забиваєш, але є другий тайм, у якому можна додати і виправити ситуацію.

- Які корективи зробив у перерві Луческу, після чого в другому таймі «Динамо» здобуло перемогу?

- Містер багато підказує, але складно виділити один момент, який допоміг. Містер весь час нам підказує і допомагає, а ми вчимося.

- Хто тобі доставив найбільше проблем із гравців групи атаки «Дніпра-1»?

- Ми не дозволили суперникам створити небезпечні біля наших воріт. Думаю, вся наша четвірка захисників добре зіграла сьогодні.

- Циганков і Гармаш сьогодні проявили свої найкращі якості?

- Звісно. У Віті виходить робити це на тренуваннях, і в іграх. А Гармаш – це наш джокер, коли він виходить, постійно забиває. У нього зараз, можна сказати, друга молодість. Ми всі раді за нього.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер