Томаш Кендзьора відіграв повний матч за збірну Польщі

Томаш Кендзьора відіграв повний матч за збірну Польщі

Збірна Польщі завершила кваліфікаційний турнір чемпіонату світу 2022 року домашнім матчем із національною командою Угорщини.

«Кадра», яка достроково забезпечила собі друге місце в групі І та боротиметься за вихід на мундіаль у стикових матчах, обходилися сьогодні у Варшаві без кількох основних виконавців. Форварду «Баварії» Роберту Левандовські тренерський штаб збірної Польщі вирішив надати відпочинок, півзахисник Гжегож Криховяк не міг грати через перебір жовтих карток, а захисник Каміл Глік перебуває під загрозою дискваліфікації у разі отримання ще одного попередження.

Натомість динамівець Томаш Кендзьора вийшов у стартовому складі на правому фланзі оборони поляків і відіграв усі 90 хвилин поєдинку, заробивши попередження на 67-й хвилині за порушення проти Сабольча Шена.

Угорці, які втратили шанси вийти на ЧС-2022, зуміли піднести господарям поля неприємний сюрприз. Наприкінці першого тайму гості повели в рахунку завдяки голу Ондраша Шефера, який влучно пробив головою після подачі зі штрафного.

Кароль Свідерські зумів відновити паритет на 61-й хвилині, відзначившись після навісу з кутового. Однак незважаючи на те, що Польща продовжила тиснути на ворота Угорщини, встановити фінальний рахунок вдалося саме гостям – перемогу угорцям приніс Даніель Газдаг.

Отже, поступившись лідеру групи – збірній Англії – шістьма очками (20 проти 26), національна команда Томаша Кендзьори продовжить боротьбу за путівку на ЧС-2022 у Катарі у стикових матчах, які пройдуть у березні 2022 року.

Польща – Угорщина – 1:2 (0:1)

Голи: Свідерські (61) – Шефер (37), Газдаг (80)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер