Томаш Кендзьора: «Теодорчик побажав удачі в матчі з «Брюгге»

Томаш Кендзьора: «Теодорчик побажав удачі в матчі з «Брюгге»

- Томаш, ви сьогодні спілкувалися з Лукашем Теодорчиком, який зараз грає в Бельгії. Можливо, він розповів якісь секрети про "Брюгге"?

- Так, я сьогодні бачився з Лукашем, який зараз виступає за "Шарлеруа", а раніше грав за "Андерлехт". Поговорили з ним, і він побажав удачі в матчі та проходу до наступного раунду. А про "Брюгге" Лукаш не міг розповісти нічого нового, адже ми добре вивчили суперників завдяки детальному розбору від містера Луческу. Тож готуємося до завтрашньої гри.

- Для вас участь у регламентних прес-конференціях - це честь чи обов'язок?

- Я - професійний футболіст, і наша робота - це, зокрема, і спілкування з журналістами та надання відповідей на ваші запитання.

- Деякі динамівці після матчу з "Десною" скаржилися на газон, на якому грали команди. Чи готові ви показувати максимум у Брюгге, де поле "Яна Брейдела" перебуває у кращому стані?

- Ми повинні демонструвати хорошу гру та намагатися вигравати на будь-якому газоні. Дійсно, на стадіоні "Брюгге" дуже хороше поле, набагато краще, ніж було в матчі проти "Десни". Жодних питань немає, потрібно виходити та грати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер