У стані суперника. «Баварія» перед матчем з «Динамо» обіграла «Гройтер Фюрт»

У стані суперника. «Баварія» перед матчем з «Динамо» обіграла «Гройтер Фюрт»

Найближчий суперник київського «Динамо» в груповому етапі Ліги чемпіонів, мюнхенська «Баварія», в п'ятницю зіграла матч 6-го туру Бундесліги.

Команда Юліана Нагельсмана зустрілася на виїзді з новачком і аутсайдером першості – клубом «Гройтер Фюрт». Мюнхенці швидко відкрили рахунок – уже на 10-й хвилині відзначився Томас Мюллер. У середині тайму перевагу баварців закріпив Кімміх, якому асистував Сане. На перерву «Баварія» пішла з комфортною перевагою. Здавалося, ніщо не врятує «Гройтер Фюрт» від розгромної поразки.

Однак на самому початку другого тайму гості залишилися в меншості – пряму червону картку отримав Павар. Проте, навіть граючи вдесятьох, «Баварія» забила третій м'яч – автоголом відзначився Грісбек. Але в кінцівці зустрічі господарі поля зуміли забити гол престижу і піти від розгрому.

Повний матч провів головний бомбардир «Баварії», володар Золотої бутси – 2021 Роберт Левандовскі. У грі з «Гройтер Фюрт» перервалася його гольова серія, яка тривала 19 матчів, 15 з яких - у Бундеслізі. Польський форвард незмінно забивав у кожному офіційному матчі за клуб з лютого.

Ця перемога стала восьмою в ряд для команди Нагельсмана. Різниця м'ячів у цих матчах вражає - 40:5. Усього ж у цьому сезоні «Баварія» провела 9 матчів у всіх турнірах - Бундеслізі, Лізі чемпіонів, Кубку і Суперкубку Німеччини. Єдиний раз вона не виграла в стартовому матчі сезону – грі Бундесліги з менхенгладбахської «Боруссією».

Нагадаємо, матч «Баварія» - «Динамо» відбудеться в найближчу середу.

Бундесліга. 6 тур

«Гройтер Фюрт» - «Баварія» - 1:3

Голи: Іттен (88) - Мюллер (10), Кімміх (31), Грісбек (автогол, 68)

Склад «Баварії»: Нойер - Зюле (Станішич, 87), Упамекано, Ернандес - Павар, Кімміх, Горетцка (Мусіала, 87), Девіс - Мюллер (Гнабрі, 76), Сане (Забітцер, 61) - Левандовскі.

*фото - ФК Баварія

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер