У стані суперників: «Баварія» перемогла у чемпіонаті, а «Бенфіка» - у Кубку

У стані суперників: «Баварія» перемогла у чемпіонаті, а «Бенфіка» - у Кубку

На вихідних свої матчі на внутрішніх аренах провели суперники «Динамо» по груповому раунду Ліги чемпіонів.

«Баварія»: велика перемога над «Байєром»

У центральному матчі 8-го туру Бундесліги «Баварія» вирушила в гості до «Байєра». Мюнхенці впевнено перемогли з рахунком 5:1, забивши усі свої м’ячі ще у першому таймі.

З перших хвилин підопічні Нагельсманна почали діяти активно, намагаючись реабілітуватися за поразку у попередньому турі. Протягом перших п'яти хвилин гри мюнхенці заробили кілька стандартних положень. Друге, а саме, штрафний удар, призвів до першого взяття воріт. Після розіграшу Левандовські відкрив рахунок, замкнувши простріл Упамекано.

Господарі одразу спробували гідно відповісти та зрівняти рахунок, але не реалізували свої можливості. Після цього гра дещо заспокоїлася, аж поки не вибухнула двома поспіль ударами гравців «Баварії» - Сане та Кімміха з дальньої дистанції, але на них зміг зреагувати воротар «Байєра» Градецький, врятувавши свою команду від вірних голів. Це були «дзвіночки», адже після цього протягом семи хвилин мюнхенці забили аж чотири (!) м’ячі у ворота суперника.

Спочатку Левандовські оформив дубль, потім його прикладу послідував Гнабрі, який двома точними ударами теж змусив капітулювати воротаря суперника, а в проміжку між цими голами автором ще одного точного «пострілу» став Мюллер. З тим команди і пішли на перерву.

Другий тайм вийшов набагато менш насиченим на події та небезпечні моменти. На початку другої половини зустрічі Шик відіграв один гол, але потім гравці «Байєра» не надто активно йшли уперед, та й гості не дозволяли їм створити загрозу біля своїх володінь. Згадаємо лише момент Комана наприкінці поєдинку та скасований гол Аларіо, який вийшов на заміну у складі господарів.

Таким чином, «Баварія» залишилася на першому місці у турнірній таблиці.

Чемпіонат Німеччини. 8-й тур

«Байєр» - «Баварія» 1:5

«Баварія»: Нойер, Зюле (Річардс, 72), Упамекано, Ернандес, Девіс (Станишич, 40) - Горетцка (Забітцер, 46), Кімміх, Сане, Мюллер (Коман, 64), Гнабрі - Левандовські (Мусіала, 64)

Голи: Шик (55) – Левандовські (4, 30), Мюллер (34), Гнабрі (35, 37).

«Бенфіка»: складний вихід до 1/16 фіналу Кубку Португалії

Португальська «Бенфіка» свій матч провела у суботу, 16-го жовтня. У рамках 1/32 фіналу національного кубка суперник «Динамо» зустрічався із «Трофенше». Представник другого португальського дивізіону чинив запеклий опір гранду: «Бенфіка» вийшла уперед, але на 80-й хвилині «Трофенше» зміг зрівняти рахунок, тож командам довелося зіграти ще два екстра-тайми по 15 хвилин. Суперник динамівців по Лізі чемпіонів зміг вирвати перемогу  у додатковий час, завдяки голу Андре Алмейди, який вдвох з українцем Романом Яремчуком втік до воріт опонента та завдав влучного удару – м’яч залетів у сітку від стійки. Зазначимо, що динамівський вихованець до стартового складу на матч не потрапив, але вийшов на поле з лави запасних у другому таймі на 62-й хвилині.

Кубок Португалії. 1/32 фіналу.

«Трофенше» - «Бенфіка» - 1:2

Голи: Пачу (80) - Евертон (21), Алмейда (94).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер