U-19. 12-й тур. «Говерла» – «Динамо» – 3:7

U-19. 12-й тур. «Говерла» – «Динамо» – 3:7

Гра виявилася плідною на реалізацію моментів. Все, що не вдавалося в попередніх поєдинках із «Чорноморцем» та «Дніпром», в Ужгороді наша команда втілила в життя з лишком.

Із перших хвилин гості заволоділи ініціативою, що втілилася в два забитих м'ячі. Початок гольовій зливі поклав автогол Варваринця. Потім прийшов «зоряний час» Бесєдіна, який за 10 хвилин зміг відзначитися тричі (!). Все, що вдалося господарям, – трохи скоротити відставання в рахунку, завдяки пенальті, який реалізував Русин, та голу вже в компенсований час у виконанні того ж Русина, який скористався неузгодженістю в діях динамівського захисника та воротаря. Словом, ужгородці намагалися чинити опір до кінця першого тайму, подальша ж гра проходила повністю під контролем динамівців, за винятком того моменту, коли вони пропустили м'яч.

У другому таймі рахунок збільшили Нестеренко та Норенков, на що господарі відповіли голом Нурієва після помилки воротаря. Ну а фінальну крапку в матчі своїм ударом поставив Петров на 73-й хвилині. За 10 хвилин до фінального свистка другу жовту картку та, як наслідок, вилучення отримав Нестеренко, але на підсумковий результат ця обставина вже не вплинула. Обидва попередження Андрій заробив в ігрових моментах, утім, останнє було невиправданим з точки зору результату. Тепер перед відповідальним матчем із «Ворсклою» у розпорядженні Олексія Герасименка залишився лише один центральний захисник.

Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Результатом та грою задоволений на 80%»

- Ми провели хороший матч. Всі правильно пересувалися, словом, результатом та грою я задоволений відсотків на 80. Найголовніше – порадувала самовіддача хлопців та виконання ними того плану на гру, про який ми домовилися в роздягальні до початку матчу. Добре, що забили сім м'ячів – молодці. Єдине, що засмутило – те, що ми пропустили три, як завжди, безглуздих м'ячі. Спочатку пенальті, в другому моменті не розібралися захисник та воротар, та й третій гол, можна сказати, на совісті голкіпера. Ми припустилися дитячих помилок. Я розумію, коли суперник забиває логічний м'яч після швидкої атаки або добре розіграної комбінації – немає питань, адже у складі суперників теж грають хороші футболісти. Але коли припускаємося таких безглуздих помилок, це не радує. Хтось вчасно не перелаштувався, хтось трохи не добіг, і таке секундне послаблення призводить до взяття наших воріт. Але загалом, повторюся, всі ми задоволені грою – і хлопці, і тренери. Коли виконується план на матч, і команда демонструє позамежну самовіддачу, це призводить до хорошого результату.

Що стосується Нестеренка, після гри ми сказали йому, що не варто було отримувати другу картку, адже ми вигравали з великим рахунком. Окрім того, сім наших футболістів роз'їхалися до збірних команд свого віку, це відчутно, а для нас зараз кожна гра на вагу золота. Тож ми, можливо, навіть будемо думати про перенесення матчу з полтавською «Ворсклою».

Чемпіонат U-19 2013/14. 12-й тур

09.10.2013. м. Мукачеве. Стадіон «Авангард».

«Говерла» (U-19) – «Динамо» (U-19) – 3:7 (2:4)

«Динамо»:
Вайло (Камінський, 84), Шевчук, Приймак, Нестеренко, Норенков, Кузик – кап (Тарануха, 88), Михайличенко, Любко (Ориховський, 70), Мироненко (Петров, 70), Мілютін (Душин, 76), Бесєдін.

«Говерла»: Погориляк (Пахомов, 36), Ількович, Ряшко, Ковчар (Грабчак, 38), Реутов, Гей, Шведюк, Русин, Варваринець (Сегедій, 46), Тома – кап, Нурієв.

Голи: Русин (25, з пенальті, 45+1), Нурієв (57) – Варваринець (10, автогол), Бесєдін (23, 27, 34), Нестеренко (51), Норенков (56), Петров (73).

Вилучений: Нестеренко (80).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер