Статистичні підсумки першої частини сезону: гольові передачі

Статистичні підсумки першої частини сезону: гольові передачі

Матчем із харківським «Металістом» (3:0) для київського «Динамо» завершилася перша частина сезону-2022/2023.

У її рамках «біло-сині» провели в усіх турнірах – чемпіонаті України та єврокубках – 27 матчів. У них було забито 34 м’ячі та віддано 24 гольові передачі. Пропонуємо подивитися, хто є за підсумками першої частини сезону найкращим асистентом у «Динамо».

Більше за інших асистував партнерам Віктор Циганков – на його рахунку шість гольових передач. На одну менше має Віталій Буяльський, по дві в активі Владислава Ваната, Владислава Дубінчака та Томаша Кендзьори.

Гольові передачі футболістів «Динамо» в матчах першої частини сезону-2022/2023:

6 – Віктор Циганков

5 – Віталій Буяльський

по 2 – Владислав Ванат, Владислав Дубінчак, Томаш Кендзьора

по 1 – Артем Бєсєдін, Костянтин Вівчаренко, Денис Гармаш, Олександр Караваєв, Сергій Сидорчук, Олександр Тимчик, Микола Шапаренко

Найефективнішою зв’язкою стала пара Циганков-Буяльський – кожен забив по три голи та віддав по три гольові передачі на партнера. Також добре розумівся зі згаданими партнерами по передній лінії Владислав Ванат – за його участі було організовано чотири голи:у трьох випадках форвард забивав м’ячі, в одному – асистував.

У 16-ти випадках гольова передача знаходила адресата з-за меж штрафного майданчика (результативними стали вісім передач із лівого флангу, п’ять – із правого, у двох випадках атаки проходили по центру, ще в одному було зароблене пенальті), у восьми – з меж карної зони.

При цьому до взяття воріт призвели лише три стандартних положення – по одному разу результативними стали передача з кутового, удар зі штрафного та пенальті.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер