В Японію з любов'ю до «Динамо»...

В Японію з любов'ю до «Динамо»...

В Японію з любов'ю до "Динамо" повернеться завтра журналіст японської версії відомого в усьому футбольному світі видання World Soccer пан Хідецуне Ішида. А сьогодні він був гостем нашого клубу.

З'ясувалось, що в далекій від України Японії, якщо щось і знають о нашій країні, то це - "Динамо Київ" та Валерій Лобановський.

Зацікавленість до Великого Тренера і до клубу, якій він тренував, змусила японського журналіста проїхати пів-світу. Як можна було судити, його фізичні зусилля і фінансові витрати повністю виправдали себе.

У Києві Ішида-сан зустрівся з колишнім гравцем "Динамо", а нині тренером збірної України Олегом Блохіним і детально розпитав його про наші національні особливості гри в футбол.

Згодом журналістські шляхи-дороги привели японця на вулицю Грушевського. Ішиду-сан був у захваті від клубного стадіонного комплексу (навіть засніженого!), музею історії "Динамо" та виставлених у ньому трофеїв і кубків…

Але цікавила його не лише славетне динамівське минуле. - Хто завойовуватиме призи і нагороди клубу в майбутньому? - запитав допитливий журналіст з азіатської країни.

Не довго думаючи, прес-служба "Динамо" відправила його на інший кінець міста на нещодавно реконструйовану базу на Нивках. Там Ішида-сан за японською звичкою не втомлювався причмокувати чи то від здивування, чи то від задоволення: новенька з голочки база залишила у нього незабутні враження. А за хвилину він без втоми фіксував фотоапаратом моменти тренування юних динамівців.

Закінчився візит динамівським обідом, який директор ДЮФК імені Валерія Лобановського Анатолій Шепель дав у шкільній їдальні на честь японського гостя. Зачарований клубною атмосферою і гостинністю, Ішида-сан пообіцяв на чистій японській мові мальовничо розповісти про побачене мільйонам співвітчизників і надіслати журнал з матеріалом до Києва.

Упевнені, що так все і буде.

Прес-служба ФК "Динамо" (Київ).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер