Віктор Циганков: «Необхідно було забивати значно раніше, щоб уникнути нервової кінцівки»

Віктор Циганков: «Необхідно було забивати значно раніше, щоб уникнути нервової кінцівки»

Вінгер «Динамо» Віктор Циганков поділився враженнями від матчу проти «Олександрії» (1:0), в якому вдалося вирвати перемогу в компенсований час.

- У мене було дуже багато моментів, в інших хлопців. В першу чергу, хочу вибачитися перед уболівальниками та тренерським штабом, оскільки потрібно було забивати значно раніше, щоб уникнути нервової кінцівки. Але все одно всіх вітаю з перемогою.

- Незвично бачити Луческу настільки емоційним - Містер і на футболістів гримав, і з арбітрами сперечався...

- Це людина, яка багато виграла у своєму житті, і продовжує перемагати. Лише з таким настроєм та з такою мотивацією можна досягати результату.

- Склалося враження, що арбітр не втримав нитки гри у своїх руках, давав незрозумілі свистки в обидві сторони...

- Знаєте, хай інші оцінюють дії арбітра. Можливо, він і втратив десь нитки гри, свідченням чого багато жовтих карток. Але, знову ж таки, ми дивимося на свою гру, у нас було багато моментів, і ми мали значно раніше знімати всі питання про переможця. В принципі, добре, що вдалося заробити та реалізувати пенальті, а разом із цим і вирвати перемогу.

- Чи був пенальті?

- Я не бачив, просто сподівався, що він буде (посміхається).

- Могли б оцінити, що змінилося саме у вашій грі з приходом Мірчі Луческу?

- Насправді, уся команда стала краще грати. Що стосується мене, то я, як і будь-який інший футболіст, просто намагаюсь вбирати, як губка, все те, що каже Містер, і вдосконалюватися з кожним днем, з кожним тренуванням та грою. Якщо ми будемо продовжувати тренуватися в тому ж дусі, то на нас точно чекає успіх.

- Чи були якісь особисті побажання від Луческу стосовно вашої гри?

- Комусь подобається моя гра, комусь - ні. Є багато хейтерів, не приховую. Але, знову ж таки, найголовніше, щоб моя гра подобалася тренеру та приносила користь команді. Я ж завжди віддаю себе повністю на полі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер