Вітаємо Олександра Усика із захистом чемпіонських поясів!

Вітаємо Олександра Усика із захистом чемпіонських поясів!

У ніч на 21 серпня весь народ України тримав кулаки за нашого співвітчизника, боксера Олександра Усика, який у поєдинку-реванші з британцем Ентоні Джошуа відстоював чемпіонські пояси за версіями WBA Super, IBF, WBO та IBO у суперважкій вазі.

На цей бій чекала вся країна, незважаючи на пізній час прямої трансляції із Саудівської Аравії, яку сам Олександр зробив загальнодоступною та безкоштовною для всіх українців, які вболівали за нього від Ужгорода до ліній фронту на півдні, сході та півночі нашої країни.

Нагадаємо, Олександр з початком повномасштабного вторгнення російської армії на нашу землю вступив до лав тероборони, а потім заснував благодійний фонд «Usyk Foundation», метою якого є допомога ЗСУ та українцям, які страждають від путінської агресії. Під час трансляції поєдинку фонд Олександра Усика організував благодійний збір коштів аби придбати 100 автомобілів для потреб ЗСУ.

Сам матч-реванш видався непростим для Олександра, який почав готуватися до поєдинку наприкінці березня. Втім, незважаючи на хорошу підготовку опонента, Усик зумів переламати хід поєдинку, який тривав усі 12 раундів, та здобув перемогу розділеним рішенням рефері. Над рингом вкотре замайорів український прапор, а чемпіонські пояси залишилися в українця.

До чотирьох титулів чемпіона світу за версіями WBA Super, IBF, WBO та IBO у суперважкій вазі Усик додав ще один, який був вакантним – спеціальний титул, заснований авторитетним журналом The Ring.

Від імені ФК «Динамо» Київ Олександра Усика привітав із перемогою президент клубу Ігор Суркіс:

Шановний Олександре!

Від імені всіх динамівців вітаю Вас із заслуженою перемогою!

Сьогодні вночі за Вас без перебільшення вболівала вся Україна. Ви вкотре продемонстрували мужність, стійкість духу, залізний характер, вміння терпіти, величезну волю до перемоги та відповідальність не тільки за себе, а і за свою країну – ті якості, якими славиться та гордиться український народ.

Ви підготувалися до поєдинку, перемога у якому є абсолютною вершиною у цьому виді спорту незважаючи на всі обставини та емоційний фон від страшних події, які, на жаль, продовжують відбуватися у нашій країні.

Хоча й раніше Ви присвячували всі перемоги Україні, гордо здіймаючи над рингом жовто-синій прапор після кожного нового досягнення, цього разу це більше ніж просто перемога на ринзі. Ви здобули перемогу заради всієї України у вкрай важливий час, і цей здобуток має стати переламним моментом, коли всі українці будуть упевнені, що вже ніхто і ніщо не завадить нашій головній перемозі у боротьбі за свободу нашої країни.

Від імені ФК «Динамо» Київ бажаємо Вам сталевого здоров’я, невичерпних сил і якомога довше залишатися на боксерській вершині, прославляючи Україну на весь світ!

Із повагою,

президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер