Віталій Буяльський: «Після перерви все перевернулося з ніг на голову»

Віталій Буяльський: «Після перерви все перевернулося з ніг на голову»

Автор забитого м'яча у ворота луганської «Зорі» та віце-капітан «Динамо» Віталій Буяльський в ефірі «Football Hub» прокоментував нічию 1:1 у заключному матчі чемпіонату України перед зимовою перервою:

- Думаю, наші нічиї з «Зорею» - це збіг обставин. Минулого року ми також мали багато моментів як у першому, так і в другому таймі, але не реалізували їх, потім пропустили, відігралися – в результаті нічия. Цього разу все було навпаки – команда суперника лічені рази переходила центр поля – лише 1-2 рази у першому таймі. Ми домінували на полі, забили їм. А після перерви все перевернулося з ніг на голову, гості створили багато моментів біля наших воріт і загалом добре провели другий тайм.

- Здавалося, що в останніх матчах перед зимовою перервою футболісти вже «наїлися» футболом. Чи ви справді чекали паузи?

- Можу говорити про себе: почувався нормально. Під час чемпіонату я мав пошкодження, але все налагодилося. А ось хлопцям, які були не Євро-2020 і майже не були у відпустці, на мій погляд, потрібний відпочинок, і потім із новими силами розпочати роботу.

- Луческу вивів команду на новий рівень, але зараз «Динамо» перестало прогресувати. Чи можна сказати, що це стеля ваших можливостей?

- Складно сказати. Думаю, якщо приходитимуть нові футболісти, то і команда, і гравці прогресуватимуть, адже без конкуренції складно прогресувати не лише у спорті, а й у будь-якій діяльності.

- Одне очко та один забитий м'яч у Лізі чемпіонів – це рівень «Динамо» чи провал?

– Була складна група. Трохи не пощастило з «Бенфікою» вдома та на виїзді, оскільки, якби ми там забили м'яч, не знаю, як усе склалося б. Плюс із «Барселоною» вдома могли зіграти краще. Як кажуть, гра забувається, а результат залишається. Ми судимо за результатом, а ним ми не задоволені.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер