Владислав Дубінчак: «Після розмови у команді справи мають покращитися»

Владислав Дубінчак: «Після розмови у команді справи мають покращитися»

Після тренування у рамках підготовки до матчу 2-го туру групового етапу Ліги Європи проти кіпрського АЕКа (Ларнака) захисник «Динамо» Владислав Дубінчак розповів про атмосферу у команді:

- Настрій у хлопців вже кращий, адже ми здобули перемогу над ФК «Львів» у чемпіонаті. Вона дуже важлива для нашого психологічного та емоційного стану. Потрібно перемагати далі, здобувати очки та підніматися у турнірній таблиці і чемпіонату, і Ліги Європи.

- Що вже знаєте про наступного суперника – кіпрський АЕК?

- Це хороша команда, у ній грають досвідчені футболісти, багатьом більше 30 років. Ми ж будемо брати молодістю, азартом і, думаю, переможемо.

- Чи могли б когось виділити у складі суперника?

- Є хороші виконавці, буде непроста гра, але ми постараємося перемогти. Звичайно, нам дуже потрібна підтримка у цей важкий період для нашої країни, потрібно об’єднуватися, гуртуватися та здобувати перемоги усі разом.

- Яка атмосфера у середині колективу зараз?

- У нас дуже хороший колектив. Ми розуміємо, що є проблема, яку потрібно вирішувати, та обговорюємо це. У нас було п’ять поразок поспіль, ми збиралися, розмовляли про це. Після розмови справи мають покращитися. Це лише початок сезону – краще зазнати цих поразок на початку, ніж наприкінці.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер