Владислав Ванат: «В епізоді з виходом сам на сам голкіпер виявився хитрішим за мене»

Владислав Ванат: «В епізоді з виходом сам на сам голкіпер виявився хитрішим за мене»

Нападник «Динамо» Владислав Ванат поділився враженнями від матчу 6-го туру групового турніру Ліги Європи проти «Фенербахче» (0:2).

- Дуже неприємний результат, але почали матч добре, високо пресингували, підтримували високий темп. Була установка на швидкий гол?

- Так, була установка пресингувати та використовувати вільні зони за спинами суперників. У другому таймі зіграли трохи краще, ніж у першому, але все одно не досягли результату.

- У якому компоненті поступилися супернику, чого не вистачило сьогодні?

- У першому таймі пропустили два м’ячі. У першому епізоді помилилися наші гравці, у другому моменті відзначився футболіст, із яким я мав грати під час стандарту. Тому хочу вибачитися перед партнерами через це.

- Це для тебе дебютний сезон на такому рівні. Який ключовий урок винесеш із цього досвіду?

- Зрозуміло, що треба працювати якомога більше і потрібно використовувати кожен момент, навіть якщо він один, бо більше може й не бути в матчі.

- Зараз «Динамо» зосереджується на чемпіонаті України, але продовжуватиме грати двічі на тиждень. Чи готова команда до такого ритму?

- Звичайно, у нас останнім часом було багато переїздів, тож два матчі в Україні, тим паче більшість із них проходитиме в Києві, для нас не будуть проблемою.

- У моменті, коли ти виходив сам на сам із голкіпером, чого не вистачило, щоб забити?

- Ми розбирали гру голкіпера суперника, і він завжди дуже швидко виходить із воріт. В принципі, він і в цьому епізоді так зробив, але при цьому не впав, тож перекрив мені кут – і уже шансів забити було не так багато. Він виявився хитрішим за мене.

- Чи відчуваєш себе гравцем основи «Динамо»?

- Немає основних гравців, на кожному тренуванні потрібно виходити та доводити.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер