«Зоря» - «Динамо» - 1:2. Післяматчева прес-конференція Еміля Караса

«Зоря» - «Динамо» - 1:2. Післяматчева прес-конференція Еміля Караса

Асистент головного тренера київського «Динамо» Еміль Карас провів прес-конференцію за підсумками перемоги над луганською «Зорею» в гостьовому матчі 3-го туру VBET Ліги.

- Як і очікувалося, гра була дуже складною для нас. Було віддано занадто багато емоцій, занадто багато перепадів було в грі. Крім того, сьогодні було спекотно, тому гравці витратили багато сил. Ми хотіли довести цей матч до логічного завершення, але кінцівка вийшла не та. Пропустили гол, був момент із пенальті в наші ворота.

Повторюся, в матчі були «гойдалки», він вийшов емоційним. Може, для глядачів це виглядало видовищно, але на лавці було дуже складно.

Зрештою - важливий результат. Містер подзвонив і привітав хлопців із перемогою. «Зоря» - дуже хороший колектив, з якісним підбором футболістів, поставленою грою та хорошим тренером. Нам сьогодні було дуже важко.

Рухаємося далі та готуємося до наступної гри. Вона буде такою ж серйозною і такою ж складною.

- Хто повинен був пробивати пенальті - Шапаренко чи де Пена?

- Хто пробив - вже всі бачили. Якби на полі були такі гравці, як Циганков і Жерсон, пробив би хтось із них. А в таких випадках м'яч бере той, хто відчуває в собі впевненість. Те, що Карлос не забив, - це футбол. Важливим є те, що ми довели цю гру до перемоги. Все інше - не так важливо.

- Чи вплинув нереалізований пенальті на де Пену, адже у нього був ще один стовідсотковий момент, яким він не скористався?

- Це футбол. Таке буває. Думаю, що кожен гравець, який не забиває пенальті, отримує певну психологічну міні-травму. Видно, це відбилося на Карлосі, тому що він не так впевнено розібрався в цьому епізоді та не забив. Якби він реалізував пенальті, все було б зовсім інакше.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер