Жерсон Родрігес – найкращий гравець «Динамо» в серпні!

Жерсон Родрігес – найкращий гравець «Динамо» в серпні!

Після кожної офіційної гри «Динамо» в нашому клубному Telegram-каналі проводилися голосування за найкращого гравця матчу. За підсумками всіх серпневих опитувань була сформована п’ятірка номінантів на звання «Гравець місяця». До неї увійшли: Карлос де Пена, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Жерсон Родрігес та Владислав Супряга.

У серпні «біло-сині» провели два офіційні матчі: один у Favbet Лізі та один у Суперкубку України. У них динамівці здобули дві перемоги: над «Оліпіком» 4:1 та «Шахтарем» 3:1, ставши володарями трофея.

У підсумковому голосуванні за найкращого футболіста київського «Динамо» в серпні взяли участь понад три тисячі респондентів. Боротьба за лідерство не вийшла запеклою – з великим відривом переміг Жерсон Родрігес, який у поєдинку за Супернкубок відзначився голом та взяв участь у результативній атаці. У підсумку другим став Карлос де Пена, який теж записав на свій рахунок забитий м’яч у тому ж матчі. Третім став Сергій Сидорчук, випередивши Віталія Буяльського усього на один відсоток. ТОП-5 замкнув Владислав Супряга.

1. Жерсон Родрігес - 60%

2. Карлос де Пена - 20%

3. Сергій Сидорчук - 8%

4. Віталій Буяльський - 7%

5. Владислав Супряга – 5%

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер