Назар Балаба: «Віддамо всі сили в останніх матчах сезону заради чемпіонства»

Назар Балаба: «Віддамо всі сили в останніх матчах сезону заради чемпіонства»

Капітан юнацької команди «Динамо» Назар Балаба в день матчу з «Шахтарем» святкував день народження, і своїм точним ударом приніс «біло-синім» перемогу над принциповим суперником (2:1).

- У кожній грі з «Шахтарем» багато емоцій, але потрібно вміти справлятися з ними. Сьогодні була важлива гра для нас, можна сказати, за чемпіонство, усі хлопці були налаштовані, віддалися на 100 відсотків.

Хоча в першому таймі, можна сказати, трохи не впоралися з емоціями, занадто переживали. Але на другий тайм уже вийшли з кращим настроєм. Думаю, якби не вилучення, то гра була б більш рівною. А так червона картка трохи зіпсувала нам малюнок гри, але на характері ми все ж довели поєдинок до перемоги.

- В епізоді з другим забитим м’ячем ти зіграв як вправний форвард…

- Я просто відчув момент – це не тренується, а просто на підсвідомому рівні. У цей момент відчув, що треба підключитися, попросив пас – та забив. А удару в дальній кут мене навчив Олег Венглинський (посміхається).

- Сьогодні витратили багато емоцій, але треба пам’ятати, що залишилося ще зіграти два матчі до фінішу чемпіонату…

- Нам дали два вихідних. Думаю, всі хлопці відпочинуть, перезавантажать свої батарейки – й будемо готуватися. Обіграти в такому матчі «Шахтар», а потім віддати чемпіонство не з руки. Тож віддамо останні сили, аби виграти два матчі, що залишилися.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер