Владислав Дубінчак: «Сьогодні атмосфера була класною»

Владислав Дубінчак: «Сьогодні атмосфера була класною»

Захисник «Динамо» Владислав Дубінчак прокоментував поєдинок чемпіонату України проти «Шахтаря» (1:1) в ефірі Football Hub.

- Якщо брати по першому тайму, то нам усе важкувато давалося. Плюс далася взнаки травма Попова. У другому таймі, особливо після червоної картки у «Шахтаря», ми зобов’язані були дотискати їх, але вже як є. Нічия зараз для нас також є позитивним результатом, якщо виходити з турнірної таблиці.

- У першому таймі було помітно, що «Шахтар» помітно більше атакує, ви же фактично відсиджувалися на своїй половині поля. Це стало несподіванкою для вас чи були готовими до такого розвитку подій?

- Ми були готовими, враховуючи, що в них було на два дні відпочинку більше порівняно з нами, тому вони були свіжішими, а ми – трохи втомленими. Плюс їм на даний момент потрібно більше було перемагати, тому так гра й складалася.

- Те, що у вас було на два дні відпочинку менше, вплинуло на гру?

- Звичайно. Ми тільки вчора приїхали до Києва, відразу вирушили на базу на заїзд. Ввечері мали тренування – тобто, мали лише кілька годин на відпочинок.

- Загалом, які враження від атмосфери на трибунах? Відчували, що це справжнє Класичне?

- Так. За кілька днів відчувалося, що це Класичне, справжнє дербі. Усі перебували в очікуванні, був ажіотаж довкола поєдинку. Сьогодні атмосфера була класною.

- Які настанови тренера були в перерві, оскільки в другому таймі ви почали грати інтенсивніше? І наскільки спростила завдання червона картка у суперника?

- Настанови були – продовжувати грати, знайти свій момент, забити гол та здобути перемогу. Але гра склалася так, що ми на початку другого тайму пропустили. Потім червона картка, після якої, звичайно, стало легше, оскільки вони відійшли назад, повністю віддали нам ініціативу. Через це ми змогли проявити себе більше й краще, ніж це було в першому таймі.

- Нічия – це більше позитивний результат для вас?

- Так, як розвивалися події на полі, то я вважаю, що це позитивний результат для нас.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер